În loc de sancțiune, un șofer care a oprit pe prima bandă a fost îmbrățișat de polițist! (VIDEO)

Oprirea sau staționarea pe prima bandă de mers este posibilă doar dacă la coborârea din autoturism ești înbrățișat de un polițist de la rutieră. Așa am putea presupune dacă este să privim clipul de mai jos.

Un internaut a înregistrat cu camera de bord un evenment petrecut în municipiul Bârlad, unde un șofer a oprit pe prima bandă, chiar sub indicatorul cu oprirea interzisă, iar în spatele acestuia a ajuns o autospecială de poliție.

Publicitate

Lucrul mai puțin obișnuit a fost acela că soferul și polițistul s-au îmbrățișat în momentul întâlnirii, informează vremeanoua.ro.

Imaginile afișate în spațiul public au dat prilejul multor comentarii, unele mai amuzante, altele de-a dreptul nervoase.

„Uitați cum a parcat, ca să se ia în brațe cu ăla? E posibil așa ceva? Eu, dacă parcam așa, că-mi ardea să mă salut cu lumea, câtă amendă îmi luam, domnu’ polițist?”, a comentat un internaut.

Cum să respecte cineva regulile de circulație, dacă nu le respectă Poliția”, a fost un alt comentariu.

„Lăsați omul în pace. De când are prioritate Codul Rutier în fața sentimentelor? Repede mai săriți cu critica. Să fiu eu sănătos de câte ori am plătit amenzi pentru contravenții și mai mici”, a spus, ironic, un alt șofer.

Publicitate