3 sloturi de Crăciun lansate la timp pentru sărbătorile de iarnă în 2023

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Avem zăpadă – chiar prea multă în unele zone, avem luminițe în străzi și oferte speciale la magazine. Chiar și cazinourile online își pun straiele de sărbători, cu oferte și colecții de jocuri de sezon. 

Producătorii de jocuri de cazinou se întrec în fiecare an în lansarea de jocuri de sărbători. Nici anul acesta nu este o excepție. Iată cele mai tari jocuri de Crăciun lansate la timp pentru sărbătorile din acest an.

Sugar Rush Xmas (Pragmatic Play)

Pragmatic Play este un producător de jocuri de cazinou cunoscut în special pentru jocuri precum The Dog House, seria Big Bass și Sweet Bonanza. Are, însă, multe alte jocuri demne de interesul jucătorilor, printre care și un titlu extrem de dulce numit Sugar Rush. Iar jocul a primit în acest an o ediție de Crăciun.

Sugar Rush Xmas a fost lansat la sfârșitul lunii noiembrie inclusiv la partenerii locali Pragmatic Play, precum Mr Bit Casino. Jocul are același format și grafică ca și predecesorul său lansat în vara anului trecut – dar în varianta de iarnă, evident. Plus, are și o limită mai mare de miză, cu un randament standard și volatilitate mare. 

Rock Star Santa (Yggdrasil Gaming)

Jingle Bells își schimbă tonul în noul slot de sărbători Yggdrasil Gaming! Studioul suedez a transformat Moșul în chitaristul unei trupe de hard rock, cu ochelari de soare, cercei, și straie de piele în loc de paltonul roșu tradițional. 

Jocul în sine este un slot „cluster” cu format 6×6 și multe funcții bonus, de la câștiguri în cascadă la simboluri Wild ce apar aleatoriu pe ecran și multiplicatori aplicați fiecărui câștig. În plus, are volatilitate super mare și o specială care are potențialul să plătească o mică avere. Dacă ești norocos, bineînțeles.

Rock Star Santa Multimax a fost lansat pe 1 decembrie 2023, tocmai la timp pentru sezonul de sărbători.

7 & Crystals (Amusnet Interactive)

Cum spuneam mai sus, dezvoltatorii de jocuri de cazinou lansează, de regulă, sloturi tematice în jurul sărbătorilor de iarnă. Iată și excepția: Amusnet Interactive, fostul EGT, furnizorul celor mai populare sloturi online din România. Pentru că în acest an, în loc de un slot de Crăciun, Amusnet lansează un slot în stilul său clasic, cu șeptari și cristale.

7 & Crystals este un joc de sloturi „ca la aparate”, de genul celor pe care le întâlnești în sălile de jocuri. Jocul are, totuși, ceva mai puțin obișnuit pentru acest dezvoltator: doar trei role și 5 linii de plată. Pe role găsești stele, diamante, cristale și șeptari care formează combinații câștigătoare. Jocul este, de asemenea, conectat la Jackpot Cards. Dacă câștigi, poți juca și la risc, în buna tradiție EGT.

7 & Crystals este jocul perfect pentru jucătorii care caută ceva nou dar totuși cunoscut în perioada sărbătorilor.

Publicitate