Un polițist criminalist a bătut o femeie de 70 de ani! – FOTO

Un polițist din Arad a bătut o femeie de 70 de ani! Pare incredibil, însă cei de la IPJ Arad anunță că bărbatul avusese un conflict mai vechi cu femeia. O discuție între cei doi a degenerat în bătaie, bătaie încasată de bătrânică de la omul legii. Poliția a deschis o anchetă.

„Polițiștii arădeni au fost sesizați în data de 4 mai a.c., despre faptul că o septuagenară din Arad ar fi fost agresată de un bărbat, în zona Piața Catedralei.

Publicitate

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 martie a.c., un bărbat de 46 de ani, polițist în cadrul I.P.J. Arad, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi lovit femeia în cauză. În urma sesizării instituției noastre, conducerea a dispus cercetarea disciplinară a polițistului, în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, victima a depus plângere prealabilă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetarea fiind coordonată de procurorul de caz.

Instituția noastră se disociază de asemenea comportamente, care vor fi sancționate”.

Fiul femeii a depus imediat plângere la poliţie şi deşi această agresiune s-a întâmplat în luna martie nu au fost luate până acum măsuri. Omul spune că poliţiştii îl protejează pe colegul lor, care lucrează la serviciul de criminalistică.

A fost depusă mai departe şi o sesizare la parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, Poliţistul este în continuare în funcţie, dar şi-a depus brusc dosarul de pensionare.

 

Publicitate