O româncă de 18 ani a fost arestată după ce a rupt cămașa de pe un italian pentru a-l jefui!

O tânără româncă de 18 ani, cu un istoric de infracțiuni, a fost arestată în Italia după ce a bătut și jefuit un bărbat italian în vârstă de 52 de ani.

Compania de Carabinieri Termoli (CB) a reținut-o pe tânăra româncă cu domiciliul în Foggia, care era deja cunoscută autorităților pentru comiterea unor infracțiuni anterioare, inclusiv tâlhării și vătămări corporale.

Publicitate

Suspiciunile asupra ei au crescut atunci când carabinierii au observat-o ieșind în grabă pe stradă, ceea ce i-a determinat să o oprească pentru un control de rutină. Având în vedere istoricul violent al tinerei, carabinierii au solicitat sprijinul mai multor echipaje înainte de a o aborda.

În timpul investigațiilor imediate, s-a constatat că cu puțin timp înainte de întâlnirea cu forțele de ordine, tânăra româncă se apropiase de bărbatul italian de 52 de ani sub un pretext banal și i-a smuls de la gât un lanț de aur.

În timpul confruntării, bărbatul a încercat să se apere, iar în reacție, tânăra l-a atacat, rupându-i cămașa și provocându-i vătămări corporale, deși norocul a făcut ca acestea să nu fie extrem de grave.

Bunurile furate, evaluate la aproximativ 500 de euro, au fost recuperate rapid și restituite proprietarului, în timp ce tânăra a fost supusă procedurilor legale și dusă la închisoarea din Chieti, pentru a rămâne sub custodia procurorului din Larino.

Ulterior, în cadrul audierii, judecătorul de cercetare preliminară, la solicitarea procurorului, a validat arestarea preventivă a tânărăi românce de 18 ani, în fața acuzațiilor de tâlhărie și vătămare corporală.

 

Publicitate