O româncă va candida pentru primăria oraşului Las Vegas!

Irina Hansen, o româncă stabilită în Statele Unite, a oficializat candidatura sa pentru funcția de primar a orașului Las Vegas în cursa programată pentru anul 2024.

Cu un discurs conservator, Irina se alătură altor patru candidați într-o competiție non-partizană care urmează să definească viitorul acestui oraș vibrant.

Publicitate

Într-un eveniment de campanie desfășurat la data de 21 septembrie 2023, Irina Hansen a făcut anunțul privind candidatura sa, subliniind obiectivele și valorile care îi vor ghida campania.

Născută în România în anul 1978, Irina a emigrat în Statele Unite pentru a scăpa de „domnia opresivă a unui dictator comunist,” conform unui comunicat de presă. După ce a ajuns în SUA, a locuit în California și apoi a făcut pasul decisiv către Las Vegas în 1998.

Aici, și-a obținut licența imobiliară în 2005 și a devenit un membru activ al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate. În 2019, a înființat Prestige Salon and Spa, o afacere locală de succes.

Platforma lui Irina Hansen se bazează pe principii conservatoare și promovează transparența și responsabilitatea față de cetățeni. Printre obiectivele sale se numără creșterea economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea soluțiilor pentru persoanele fără adăpost din Las Vegas.

Într-o apariție recentă la o ședință a Consiliului de Administrație al Districtului Școlar Clark County, Irina Hansen a pledat pentru anularea Politicii 5138, care se referă la drepturile și nevoile elevilor cu identități sau expresii de gen diverse.

Cu un discurs ferm, Irina Hansen aspiră să creeze o creștere economică durabilă în Las Vegas și să restabilească încrederea locuitorilor în oficialii aleși. Ea a subliniat că este determinată să aducă schimbarea și să nu rămână în inactivitate și complacere. Motto-ul ei de campanie este „Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”

Publicitate