Copilul minune al voleiului românesc! La 12 ani, are 1,83 de metri și poartă 46 la picior

La doar 12 ani, Bianca Cucu devine subiectul central al voleiului românesc, reușind să impresioneze pe toată lumea cu talentul ei remarcabil.

Tânăra sportivă a debutat deja în prima ligă de senioare și este considerată o componentă de bază a naționalei sub 17 ani. Cu o înălțime de 1,83 metri și purtând numărul 46 la picior, Bianca a atras atenția și doctorilor care i-au spus că mai are potențial de creștere.

Publicitate

Originară din Buzău, Bianca Cucu a fost transferată în această vară la echipa din Constanța, părăsind orașul său natal pentru a-și urma pasiunea pentru volei. Cu toate acestea, provocarea cea mai mare a noii sale echipe a fost să-și convingă colegii că nu este o profesoară de educație fizică, ci colega lor din clasa a șasea.

Debutul ei în Divizia A a avut loc la începutul lunii octombrie, iar performanțele ei timpurii au impresionat antrenorii și fani. Tânăra promițătoare a voleiului românesc a demonstrat un potențial excepțional, și cu siguranță ne putem aștepta la multe realizări în cariera sa viitoare.

Bianca Cucu este o dovadă vie a talentului și dedicării sportivilor români, iar povestea ei impresionantă continuă să inspire tinerii pasionați de volei din întreaga țară.

”La mama mea am descoperit voleiul. Am început voleiul la vârsta de șase ani. Prima oară a fost ca o joacă, iar apoi când am văzut că îmi place ceea ce fac a devenit ca o pasiune foarte mare pentru mine.”

Întâlnirea cu noii colegi de la școală a fost una amuzantă. A fost nevoită să-i convingă pe aceștia că și ea este tot în clasa a șasea.

”Prima oară când m-au văzut au crezut că sunt profesoara de sport. Am încercat să le explic că sunt colega lor, am 12 ani, iar apoi au crezut că am rămas repetentă.”

 

@antenasport♬ original sound – AntenaSport

Publicitate