Se anunță vremuri grele? CSM Ceahlăul oferă un fular în schimbul unei donații de 100 lei!

Se pare că CSM Ceahlăul Piatra-Neamț trece prin momente grele din punct de vedere financiar, sau cel puțin asta înțelegem din ultimele postări de pe pagina de Facebook a clubului.

CSM Ceahlăul anunță că orice persoană care este dispusă să facă o donație către club de 100 de lei, va primi un fular cu însemnele FC Ceahlăul.

Publicitate

De asemenea, clubul anunță că persoanele care vor să susțină clubul prin donații sunt așteptate la stadion între orele 10:30 -13:30 de luni până vineri.

Pe vremuri exista un magazin cu articole sportive de unde iubitorii fotbalului din Piatra-Neamț puteau să și achiziționeze tot felul de elemente cu însemnele clubului. Astăzi acest magazin nu mai există, iar clubul vinde fulare în schimbul unei donații de 100 lei.

Dacă este să ne amintim declarațiile patronului Anton Măzăreanu care de multe ori s-a plâns că nu este ajutat financiar și că ba renunță la echipă, ba o retrage din Liga a doua, putem crede pe drept cuvânt că și vânzarea de fulare are ca scop ajutorarea clubului.

Pe de altă parte, nu știm cât de bine face imaginii CSM Ceahlăul această acțiune, care contrastează puternic cu fotografiile pe care Anton Măzăreanu le-a promovat cu mândrie în presa locală, cele în care apărea pe stadionul Steaua, alături de șeful masoneriei din România, generalul Bartolomeu Constantin Săvoiu.

Probabil a vrut să arate că se învârte în lumea bună, a elitelor consacrate, chiar dacă acestea aparțin unei organizații oculte, cum este masoneria.

În orice caz, nu prea se ”pupă” poza făcută împreună cu masonul șef al României și cealaltă în care Clubul Ceahlăul solicită donații de 100 de lei în schimbul unui fular…

Publicitate