Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier și a ajuns cu Rolls-ul în șanț! – FOTO

Om de afaceri și patron al echipei FCSB, Gigi Becali, a fost implicat într-un accident rutier astăzi, după ce Rolls Royce-ul său a derapat și a intrat într-un șanț, conform informațiilor obținute de la mai multe publicații sportive.

Poliția Ilfov a emis un comunicat oficial în care a confirmat incidentul, menționând că evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 11:42 pe Drumul Național al Capitalei București (DNCB), la kilometrul 13 + 500, în zona localității Dobroești.

Publicitate

Echipa rutieră din Pantelimon s-a deplasat la fața locului și a constatat că mașina lui Becali a derapat și a ajuns în șanț.

Gigi Becali a declarat pentru Gazeta Sporturilor (GSP) că el era la volanul vehiculului și că incidentul s-a produs în timp ce se angaja într-o manevră de depășire. El a explicat că mașina din fața sa a efectuat și ea o depășire neașteptată, iar pentru a evita impactul, a fost nevoit să tragă de volan și să intre în șanț.

„Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort.

Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile sunt avariate. Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta,” a declarat Becali pentru GSP.ro.

Până în prezent, nu s-au raportat răniri în urma incidentului, iar poliția continuă să investigheze cazul. Imaginile de pe camerele video din zonă vor fi folosite pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a lua măsuri corespunzătoare în ceea ce privește eventualele încălcări ale regulilor de circulație.

Publicitate