Monica Bârlădeanu a dezvăluit pretențiile pe care le-ar avea de la Valeriu Gheorghiță!

Faimoasa actriță Monica Bîrlădeanu a dat publicității detaliile picante ale criteriilor pe care le consideră esențiale pentru partenerul ei de viață.

În cadrul unui podcast recent, Monica a dezvăluit că nu vede partenerul său ca pe o rezolvare a problemelor personale, subliniind independența sa atât pe plan financiar, cât și pe cel emoțional.

Publicitate

Actrița a argumentat că nu așteaptă ca partenerul său să îi rezolve problemele materiale, cum ar fi cumpărarea unei mașini sau a garderobei, deoarece ea însăși depune efort pentru a-și atinge obiectivele financiare.

”Cred că societatea asta este obișnuită, sau a propus un tipar de femeie foarte obișnuită, ca bărbatul să fie o rezolvare și un răspuns la nevoile personale, să îi rezolve probleme, să îi cumpere mașină, să îi cumpere garderoba, să o ducă în vacanțe. Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea, le am, muncesc pentru ele.

Mie mi se pare că tipul de femei care sunt eu este că aleg să spun „DA” unui bărbat pentru că îl vreau, nu pentru că am nevoie de el. Nu am nevoie nici măcar să îmi rezolve problemele emoționale.”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, recent, în cadrul unui podcast, potrivit romaniatv.net.

Mai mult, în planul emoțional, Monica susține că nu se bazează pe partener pentru a-și rezolva nevoile, considerând că există specialiști dedicați pentru aceste aspecte.

De asemenea, actrița și-a subliniat independența financiară și emoțională, evidențiind că nu se conformă tiparului tradițional care presupune ca bărbatul să fie „rezolvarea” femeii.

Monica a adăugat că relația ei cu partenerul Valeriu Gheorghiță, medic primar și coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, este bazată pe dorința ei, nu pe nevoi.

Cei doi îndrăgostiți au apărut recent împreună la premiera filmului „Libertate”, iar gesturile tandre și zâmbetul lor radiau de fericire.

sursa: stiripesurse.ro

Publicitate