Motivul pentru care o bătrână a dat examen pentru permisul de conducere la 68 de ani! – VIDEO

O ardeleancă plină de ambiție și determinare din județul Cluj, în vârstă de 72 de ani, a cucerit inimile utilizatorilor de TikTok după ce și-a împărtășit povestea surprinzătoare despre modul în care a devenit șoferiță la vârsta de 68 de ani, după o întâmplare nefericită cu o motocicletă.

Femeia, care a devenit rapid o vedetă pe platforma de socializare video TikTok, a dezvăluit că pasiunea sa pentru condus a început în urmă cu 3-4 ani, când a fost prinsă de polițiști conducând o motocicletă pe un drum de țară.

Publicitate

Incidentul a avut consecințe serioase, deoarece, fără drept de conducere, a fost înregistrat un dosar penal împotriva ei.

Cu soțul său așezat lângă ea în mașină, femeia a împărtășit într-un videoclip TikTok emoționant experiența care a stârnit ambiția sa de a obține permisul de conducere. „M-o prins că umblu cu motocicleta. M-o prins în Ceanu Mare (…) M-o prins și mi-o făcut dosar penal. Și asta m-a făcut… și am zis: mno stai că voi demonstra că pot mai mult!”, a mărturisit ea.

Povestea sa captivantă și lecția de perseverență au fost primite cu entuziasm de comunitatea online, iar videoclipul său a devenit rapid viral, strângând numeroase aprecieri și comentarii de încurajare. Cu o determinare deosebită, ardeleanca a reușit să-și dovedească capacitățile și să obțină permisul de conducere la vârsta de 68 de ani.

 

@make_misu #comedypage #viralpage #tiktok #foryoupage #pageforyou ♬ sunet original – Make

Publicitate