Fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, prinsă cu droguri în poșetă!

Andreea Bumbac, jandarmeriță la Serviciul Juridic al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, a fost prinsă cu mai multe pliculețe de praf alb, presupus a fi cocaină, în zona Palatului Bragadiru din Capitală.

Incidentul a avut loc în timpul unui control de rutină al polițiștilor din cadrul Secției 18, care au intervenit în momentul în care Bumbac și un alt bărbat s-au urcat într-un taxi după un eveniment social.

Publicitate

Informația a fost confirmată de surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO, indicând că jandarmerița, care a promovat în 2022 și care timp de două luni a deținut funcția de purtător de cuvânt al instituției, era deja sub atenția colegilor din BSIJ, fiind suspectată anterior de consum de substanțe interzise.

Cazul a fost transferat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) pentru a continua investigațiile. Jandarmeria Română a emis un comunicat oficial, confirmând descoperirea substanțelor interzise asupra angajatei sale.

În comunicat, Jandarmeria a menționat: „Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.”

Instituția a reiterat angajamentul său de a coopera cu autoritățile și de a furniza informații necesare pentru clarificarea situațiilor similare. „Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.”

Investigațiile vor dezvălui detaliile complete ale incidentului și posibilele consecințe legale pentru jandarmerița Andreea Bumbac.

Publicitate