Trei bărbați s-au luat la bătaie, în trafic, din cauza … geloziei! – VIDEO

Un incident șocant a avut loc miercuri pe străzile din municipiul Galați, când un șofer în vârstă de 20 de ani a fost victima unei agresiuni fizice brutale, în urma unei dispute tensionate marcate de gelozie.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați, altercația a avut loc pe strada Brăilei, în apropierea Palatului de Justiție. Un tânăr de 20 de ani, provenind din comuna Independența, județul Galați, se afla la volanul unui autoturism și a fost șicanat în trafic de către conducătorul altui vehicul.

Publicitate

În urma provocării în trafic, șoferul de 20 de ani a fost determinat să oprească, iar agresorul, împreună cu un complice, a deschis portiera mașinii și l-a scos forțat pe șoferul agresat.

Acesta a fost apoi supus unei agresiuni fizice violente în plină stradă. Scenele de violență au fost observate de un angajat al Inspectoratului pentru Imigrări, care a intervenit semnalându-i pe agresori prin semnale acustice și luminoase.

La auzul sirenei, agresorii au părăsit rapid locul faptei, însă poliția a reușit să-i identifice ulterior drept doi bărbați din Galați, în vârstă de 20 și 24 de ani.

Din investigațiile preliminare, s-a aflat că conflictul ar fi izbucnit pe fondul geloziei, avându-l ca principal actor pe bărbatul de 24 de ani, care ar fi avut o relație anterioară cu fosta iubită a șoferului agresat.

În prezent, poliția desfășoară activități pentru depistarea și aducerea în fața justiției a agresorilor. În cauză se întocmește un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Victima, în vârstă de 20 de ani, primește sprijinul autorităților în urma acestei violențe șocante.

Publicitate