Numerologia ”altfel” – o analiză mai profundă. Cifrele destinului de la 0 la 5

În județul Neamț se află unul din cei mai preocupați oameni de studiul numerologiei, al tainelor tarotului, reflexoterapiei, astronomiei, radiesteziei, a medicinii naturiste și, în general, a lucrurilor și fenomenelor paranormale.

Ioan Bujor are 67 de ani, este originar din Vatra Dornei, iar de 13 ani a venit în zona Târgu Neamț pentru a-și găsit liniștea pe care o căuta de mult.

În cadrul mai multor episoade, vom prezenta scrierile domnului Bujor care în final vor face obiectul unei cărți care va fi publicată, având ca subiect – ”Numerologia altfel”.

Cifra 0

Asa ca voi incepe cu cifra Zero. Aceasta cifra reprezinta sufletul este ca un cerc de 360 de grade, 360 de grade cu raspunsuri, 360 de grade de intrebari plus gradul ori gradele ce vor fi descrise cu toate intrebarile, raspunsurile lor foarte directe si autorizate, bazate pe studiu si observatii pertinente, adevarate si corecte (ori cele mai corecte, in opinia mea, date de cineva pana acum).

Deci, cifra Zero. Caci aceasta cifra contine toate celelalte cifre si, mai mult, reprezinta energie, inteligenta data de Cosmos pentru a mentine si a intretine viata pe Pamant indifferent de regn.

Aceasta cifra poate fi comparata cu un cerc de 360 de grade, cu exprimare prin cifre ,care este rolul omului pe Pamant , numita predestinare. Dar, asa cum am afirmat si anterior, toata viata de pe Pamant este predestinata sa fie ceea  ce este de fapt, adica energie Cosmica , si se mai numeste Suflet.

De aceea viata este intretinuta de asceasta energie (Suflet) si de inteligenta energiei Cosmice ca mijloc de coordonare a vietii. Nimic nu este intamplare ci totul este perfectiune Cosmica exprimata prin toate fenomenele ce au loc pe Pamant si in Cosmos.

Asa ca cifra Zero este cea mai importanta. Asezata inaintea unei alte cifre ii diminueaza valoarea, asezata dupa o alta cifra ii mareste valoarea ori mai multe cifre de Zero diminueaza in raport  cu numarul lor asa ca cifra Zero este foarte importanta nu doar ca cifra ci mai ales ca valoare, ea reprezintind Sufletul asa cum am descris mai sus,  si,  pentru ca in aceasta cifra exista toate informatiile Cosmice, ex: “pe orbita mea de vrei, poti sa alergi ca un cotei,  Si de nu ma descifrezi poti sa alergi si sa visezi. “

Cifra Zero reprezinta inceputul si sfarsitul Cosmosului, ori inceputul si sfarsitul vietii pe Terra(Mama Geea). Asa cum spune Biblia ” la inceput nu era nimic si Dumnezeu a creat totul din nimic, asa voi incepe si eu”.

La inceput a aparut prima forma de viata pe Terra sub influenta Soarelui. Energia sa declansand ”supa chimica” si ca rezultat pe parcursul a milioane de ani a aparut prima forma de viata ca un 0 ,ca rezultat al energiei Solare asupra elementelor chimice de pe Terra. Din acest 0 prima forma de viata s – au format toate celelalte forme de viata, unele le vedem , altele nu, cum ar fi : bacteriile, virusii.

Si asa avem cifra 0 cu inceput a tuturor fenomenelor ce au fost, sunt si vor fi, cat? De aceea va spun ca fara cifra 0 nu se poate face nimic cu celelalte cifre doar daca sarim in mod gresit peste niste etape, ori, concluziona in mod incorect.

Cifra 0 contine toate informatiile materii. Inteligenta materiei ca baza de inceput a tot ceea ce numim viata Cosmica , se aseamana cu un cerc ca o orbita pe care s – a deplasat tot Universul de la formari si pana la finalizare. Ca definitie ( Inceputul si sfarsitul) a tot si toate cate sunt nu voi dori sa fac educatie ci doar ca numerologia pe care am conceput- o eu, se va regasi in toate cifrele, explicatiile mele.

Cifra zero ,/ am o forma ca de cerc /si pe toata lumea a petrec,/ caci eu sunt Sufletul Bun /vreau sa ma simt acasa ori si unde sunt in gazda./ Eu mentin viata sa mearga din etapa in etapa /de la ora la alta ora , /de la zi la alta zi /ori de la an la alt an./ Pe orbita mea  tu de alergi / multe lucruri ai sa intelegi/Sensul Vietii.

Cifra 1

Umeaza cifra 1 (unu) care demasca elementul Actiune, a Soarelui asupra Pamantului , producand ” supa chimica ” avand ca rezultat prima forma de Viata de pe Pamant, care este stramosul a tot ceea ce numim Viata pe Pamant.

Este prima cifra ce migreaza din cifra zero anuntand ca procesul chimic a avut loc ca un inceput a tot ceea ce  a urmat si urmeaza . Influenta inteligentei Cosmice asupra materiei Cosmice avand ca efect prima forma de viata inzestrata cu energie Cosmica ca dovada ca Universul lucreaza si va continua sa lucreze pana la infinitul infinit.

Asa ca aceasta cifra mai demonstreaza ca se va continua ceea  ce s – a declansat si ca actiunile noastre trebuie bine chibzuite si bine facute in continuare.

Apoi cifra 1 in viata de zi cu zi de pe Pamant ne indica inceputul a ceva si tot ceea ce are ca punct principal  Actiunea in mod pozitiv. Exprima vointa, actiunea, Primavara , aratul påmintului, insamantatul, renasterea Naturii.

In general toate actiunile benefice omului si tuturor vietuitoarele de pe Pamant . Se numeste Actiunea inteligentei Cosmice rezultand energia Cosmica de folos Vietii Pamantene (Armonie).

Cifra 1 (unu) negativ demasca acele actiuni ale omului avand ca rezultat suferinta fizica unde Sufletul, energia inteligenta, nu mai poate mentine echilibrul natural benefic.

Cei conceputi in luna Ianuarie vor fi foarte luptatori in viata , indifferent cat de multe lovituri vor primi , intotdeauna vor avea puterea sa o porneasca de la inceput.

De sunt conceputi pe intai a intaia au doua cifre de unu, acestia vor fi si mai puternici, numai sa nu fie conceputi la ora nefavorabila,  caci influenta orei conceptiei este foarte decisiva; apoi conteaza eventualul stress ethnic, apoi parintii sa nu fi fost sub sub influenta alcoolului  ori a medicamentelor , ori drogurilor, de asemenea tipul de alimente pe care le – au mancat cei doi (Tata, Mama) si mai sunt multe alte elemente pe care le voi scrie ulterior ; ce este de tinut cont : ca cifra 1 (unu) nu are statut de predestinare ci doar daca sunt mai multi de unu de ex: 11 este ca predestinare cifra liderului ori dictatorului.

Cifra unu mai demasca Actiuni nesabuite Accidente Operatii. Armele cauzatoare de suferinte , uneori mortale , bolile sangelui , leucemie , diabet . Amputarea unui organ si ,ce este  mai rau , cifra sinucigasilor  si metodele sinuciderii.

Calomnia Turnatorul politic ori cei ce disturba bunul mers al vietii si, impreuna cu alte cifre, dau alte caracteristici, cum ar fi: ceva sterp, slab, uscat, neproductiv , si,  uneori , anunta cancer al sangelui fara posibilitati de ameliorare ori supravietuire. Infectii  cu cauze netratabile.  Singuratate, lipsa de viziune, orientare, revenire. De asemeni, inchizitia si tot ce stiti despre asta.

De asemeni aceasta cifra semnifica/demasca vointa, soarta unde vom avea vointa materiei de a se exprima inteligent, ca motiv pentru a exprima o alta soarta, numita si predestinare. aceasta cifra ne va anunta pe mai tarziu ca elemente negative ale vietii, ex: accidentul, sexul masculin ( care este dat de cifra 1 ), demasca deasemeni si operatiile entitatii respective ( care poarta cifra 1 ) cit si felul acestor operatii ; cifra 1 ca dar,  zestre (inzestrarea) acelei entitati .

Cifra 1 mai arata Singuratate, Viata precara,deasemeni  elemente si mai negative , crimele pornirile agresive, arma, armata, actiuni, boli foarte rele ale sangelui , diabet, anemie. Ca si caracteristici : nesigur, nesupus, incompetent, AVC ( accident vascular cerebral ), lasitatea.

Mai demasca relatiile incestuase, legatura viitorului copil cu mama sa, energia subtila ce face legatura intre toate cifrele. Vointa materiei pentru a se dezvolta pe mai departe numita si inteligenta a  materiei.

”Cu nasul in vant eu am plecat ./ Pereche nu mi – am luat/ caci vor veni dupa mine/ alte cifre mai meschine / ce vor cauta sa fure / a mea forma Actiune /si vor cauta sa se disculpe/ dand vina pe unul cu nasul in vant./ Fara mine ele nu au cum sa justifice / al lor parcurs care sa explice a lor menire/ care va demasca pe fiecare./ Actiunea la lucru / “

Cifra 2

Cifra doi demasca inteligenta materiei existente in cifra zero si diviziunea primei celule, multilplicarea, perpetuarea, elementul apa- locul unde a aparut prima forma de viata. Incepand cu aceasta cifra incepe si demascarea predestinarii Sufletului si implica si gazda Sufletului, in cazul nostru, Oamenii.

Incepand cu aceasta cifra are loc demascarea Predestinarii si toate sensurile  si intelesurile ei.

Sens pozitiv:  Viata inteligenta/Mama, fecundarea, Apa, laptele matern si toate alimentele lichide.  Sangele, Sanatatea sufleteasca, ce mentine inteligenta Vietii, Casatoria ,Iubirea,Numarul de copii si sanatatea lor, viata de pe Pamant in armonie cu Universul , frumusetea, gingasia, tandretea, mangaierea, protejarea naturii si a mediului sanatos necesare unei coabitari armonioase cu toate vietuitoarele Pamantului.

Sens maxim: inteligenta feminina. Pacea diplomatica, fenomenul de stabilitate, diplomatia ce fac armele sa taca, oamenii se iubesc, se tolereaza , feminitatea isi spune cuvantul la maxim.

Sens negativ : tot ce inseamna suferinta psiho/fizica, razboaie fara sens, atacuri perfide  ale inteligentei nestiute ( tip Covid ), ori altele pe care le stiti din trecut. Ura si razboiul intre oamen.

Armele de distrugere in masa, otravirile, foametea. Lipsa apei , seceta ori prea multa apa, Uragane, Taifunuri, Furtuni.  Apoi divorturile, moartea iubirii, Drogurile de orice fel de la alcool la  Heroina.

Tradarile de tot felul, Inteligenta pusa in slujba raului, boli cardio vasculare digestive si medicii insuficient pregatiti ce folosesc medicamente ce nu trateaza ci mai rau fac.  Nepasarea, lenea, comoditatea, moartea, groapa, putrezirea, judecata proasta, pierderea sarcinii si multe altele .

Cancerele maligne, flebitele, apa  la plamani, deregrarea sistemului limfatic, si ,ce e mai rau, otrava pe care o primim zi de zi de la semenii nostri, otrava cu vorba, Politicul si Biserica.

De asemeni aceasta cifra mai semnifica si rezultatul inteligentei asupra materiei , divizarea cifrei 0 rezultat al celor doi atomi ca baza a vietii de mai tarziu. Reprezinta stiinta, cunoasterea, studiu, actiune mai mult sau mai putin justa, in functie de celelalte cifre care o inconjoara.

Aceasta cifra demasca pe langa cele scrise sexul M/F, numarul de iubiri, de  casatorii, tradarile, drogurile si ca sanatate sistemul limfatic, bolile cardio – vasculare, varice, hemoroizii, mirosurile, nasul, bolile de piele, mama fiica, natura tuturor relelor ce le avem in viata ca inundatiile, viata de apa nevazuta, reproducerea, refacerea de sine ca motiv sau influenta natura.

2 = Seman cu o lebada frumoasa si gratioasa/ eu ma simt ca o printesa/ priveste dupå calåuza , nervoasa/ca tocmai ea este pe locul doi/Nu I nimic isi zice ea/ caci tot eu sunt cea mai de vaza/Stiintå eu ma numesc/si fara mine nici ierburile nu cresc/ Stiinta.

Cifra 3

Cifra 3 demasca cunoasterea si primele forme de viata dupa diviziunea celulara descrisa la cifra doi, putem numi evolutia primei  diviziuni alei formei ca zestrea cunoasterii. Acest lucru se petrece in creierul nostru unde Mintea creaza Cunoasterea , se numeste Cognitie. Asa cum am scris , aceasta cifra trei demasca cunoasterea ca forma superioara a stiintei,  rezultat al procesului evolutiv/evolutiei.

Pozitiv demasca cunoasterea in beneficiul binelui , ca un proces firesc al dezvoltarii sanatoase si folositoare intregului Pamant si Univers. Cunoasterea, ca factor constient de valoarea sa, si ce trebuie si ce nu trebuie sa se manifeste.

Aceasta cifra demasca tot ceea ce s – a petrecut in Atlantida cu multe sute de mii de ani in urma ; ceea ce se petrece acum pe Pamant este o copie in oglinda cu ceva ce s – a petrecut pe acest mini continent Atlantida, numai ca, diferenta este ca in perioada de dupa revenirea lor pe Pamant, ei au vrut sa formeze un alt comportament uman existen.

La ce se refera comportamentul uman existent: acel comportament al oamenilor gasiti de Atlanti si care au inceput sa transforme forma lor de comunicare in cuvinte asa cum le auzeau exprimate si chiar creind  un alfabet fonetic, dupå  dominanta expresiilor existente.  Si asa s – a ajuns la vorbiri diverse, la gramatici diverse si la o scriere diversa necesara oamenilor primitivi.

Cautand sa ajute populatiile existente si avand in vedere tot mai putini Atlanti ( pentru ca si ei mureau…). Singurii care mai existau. Faceau tot posibilul cu ultimele resurse, sa dezvolte vocabularul,  formele de exprimare existente.

Au dezvoltat ceea ce au gasit caci nu mai aveau forme de comunicare cu Casa Mama,  Atlantida,  si nici cu celelalte navete plus ca nici cu Planeta Marte a doua Planeta Mama. V- am scris toate de mai sus pentru ca sa stiti ca fuziunea Atlanti – Oamenii timpului a produs noi si  noi tipuri umane printre  care prin transmitere genetica ne gasim si astazi pe Pamant.  Acele popoare care au construit  si au inventat , si care sunt considerate leaganul civilizatiilor , au avut in componenta lor genetica predominanta gena si ininfluenta Atlanta.

Cifra 3 (trei) care demasca ca predestinare Cunoasterea, venita din cifra zero apoi trecuta prin cifra 1(unu). Actiunea apoi a cifrei 2(doi) – stiinta, apoi urmeaza cifra 3(trei) cunoasterea , adica gradul de dezvoltare a Sufletului.

Aceasta cifra in sens pozitiv se exprima ca tot ceea ce se petrece in jurul nostru, avand ca motor cunoasterea , si anume,  comunicarea in termenii cei mai sanatosi si clari.  Cifra 3(trei) in mod pozitiv exprima minte sanatoasa In corp sanatos.

Producerea si mentinerea echilibrului si armoniei Cosmice utilizand cunoasterea ca forma de intretinere a ceea  ce am primit in dar ca predestinare.  Constienti si corecti cu utilizarea cunoasterii.  Altfel nu avem nici o scuza de vom face altfel.

Sens pozitiv cunoasterea ca forma de a mentine viata de pe Pamant si a o perpetua printr– un proces responsabil.

In sens negativ, aceasta cifra 3(trei),: demasca faptul ca folosim cunoasterea pentru distrugere , pentru dominare, manipulare.  De asemeni, tot ceea  ce produce cunoasterea ca bunuri de larg consum, ce nu sunt de calitate si cele ce produc de la stari de discomfort la distrugerea armoniei , a sanatatii,  pana la moartea speciilor.

Sens negativ: Boli ale creierului, ale pancreasului , Bilei si boli Endorime, apoi boli metobolice lipsa de asimilare a unor minerale si vitamine.  Anemii, boli autoimmune, Alergii, si toate de reglarile glandelor cu secretie interna infectii ura genitale, prostatite. Vaginite.

Infertilitate si infertilitati ca urmare a Actiunii manipularii elementelor chimice,  adica invalizi de razboi de ex, ori victime ale unor accidente datorate necunoasterii si/sau a minimalizarii ca ce efect pot avea unde actiunile mai rele asupra unuia din organelle amintite mai sus,  ori victima a otravirii  ori a Septicemie.

Cifra 3 (trei) exprima rezultatul de dupa influenta inteligentei asupra materiei, creatia de dupa Geneza, elementele ce compun intr – un tot ceva, adica rezultatul celor  doua elemente ale celor doi atomi.

Nasterea, renasterea, energia creatoare (Mama + Tata = Copilul), aceasta cifra obliga la studiu si reprezinta studiul pentru a cunoaste actiunea “ casniciei “ si calitatile ei, puterea de a acumula cunostiinte noi pentru a preda pe mai departe, cunoasterea ca factor al binelui sau raului in contex cu alte cifre, sau, predestinarea.

Cifra 4

Cifra 4(patru) demasca ca predestinare  miscarea dar si gandul de stabilitate la care s – a ajuns ori nu. Este cifra ce exprima activitatea Universului si a tot ce se afla pe Pamant ca activitate fizica si ceea  ce numim noi munca si ceea  ce se obtine prin munca, de la cele mai complexe cladiri pana la sporturile si activitatile numite “ munca “ prin care se obtin cele mai performante si utile utilaje generatoare de miscare, deplasare,  atat de necesare vietii , prin influenta Mecanicii Ceresti ca un tot, ca un intreg Pamant Univers.

Sens pozitiv.: Stabilitatea miscarii in toate domeniile creatoare de coabitare cu Universul , ca parte a intregului din care facem parte,  lucrul bine facut prin motricitate armonioasa ca rezultat al  cunoasterii,  constructorii de utilaje mobile ce ne ajuta in viata de zi cu zi . Stare activa, sportiva, pentru a mentine sanatatea Sufletului si a trupului in cele mai bune conditii ,ca forma ca ne avem grija de noi , si ca ne – am inteles predestinarea.

Oameni buni, muzicienii, artistii din toate domeniile, doctorii cu vocatie. Mama, iubirea,  florile, parfumurile naturale preparate prin multa munca si vointa.

Sens negativ:  cutremurile, accidentele auto ori a trenurilor, avioanelor dar si folosirea unor unelte care se folosesc pentru a distruge. De la cele manevrate de oameni pana la cele naturale de tip fenomene Meteo care prin deplasare distrug vietile de pe Pamant.

Alte exemple: nascut cu handicap locomotor, Amputarea de picior/picioare ori esuari umane cu deplasari in locuri necunoscute , ori dirijåri gresite ale Avioanelor ori navetelor Cosmice ori pe apa.

Sens rau:  Boli ale picioarelor , Boli profesionale , in concluzie, toate bolile locomotorii, dar si cele produse de forta intunecata a materiei,  Insa,  prin elemental Actiune -stiinta- cunoastere aceste suferinte ar putea fi eradicate.

Cifra 4(patru) Reprezinta realizarea si consolidarea temeinica .

in sens pozitiv: miscare ,maturitate, realizari de bunuri prin inteligenta si munca, pozitie sociala data de persoana activa, sanatatea aparatului locomotor. muncitorul intelligent, sportul, ca profesie, soferii, mecanicii de locomotive, minerii, medicii,meserii bune sau mai putin bune In functie si de context. definitia de baza: stabilitate).

Negativ: fracturi ale oaselor ,  boli neurologice,, circulatie proasta , osteoporoza, handicapul predestinat.

Cifra 5

Cifra 5(cinci) cu predestinare este simbolul Soarelui , Tatål vietii. De aceea aceasta cifra demasca Energia Cosmica respectiv Sufletul divizat in cele doua cellule: Mama Geia si Tatal Soarele, ca explicatie a formarii oamenilor in plan Cosmic Dar in plan Pamantesc simbolizeaza viata si toate bunurile utile de care beneficiem, tot ce inseamna bunurile materiale.

Prieteniile si calitatea lor, Comertul, fabricarea de bunuri de consum de calitate , Casatoriile, familiile si copiii, gradul lor de educatie si pasiunea si indeletnicirea cu care ne exprimam, cat mai uman. Energia Sufletului.

Sens pozitiv : Viata echilibrata ca factor al predestinarii, Manipulatea averilor financiare pentru dezvoltare, caldura necesara de zi cu zi,  lumina inteligentei ca un reper ce trebuie sa facem pentru a mentine aceasta zestre Cosmica ca dar Universal, ce trebuie sa ne transforme din buni in si mai buni Oameni.

Pozitiv deasemeni: homeopatice ca  tratament.

Negativ : toate loviturile pe care le vom primi nerespectand ceea  ce am descris la pozitiv. Prietenii mincinosi, tradatori , acei oameni ce cred ca doar ei sunt corecti si ca merita toate bunurile mergand pana acolo ca speculeaza bunatatea si inocenta celor neviciati.

Apoi focul patimilor carnale. Traficanti De otravuri ,de droguri, Camatarii, Hotii,  toti  cei se lasa ghidati de instincte primare . primitive.

Ca boli, patologii: Boli Hepatice, de blocaje a meridianelor ce creaza disfunctii fizice, secretorii si la propriu si la figurat, boli hematologice, boli ce sunt produse de virusi necunoscuti, boli produse de dupa medicatii nerecorespunzatoare, victime ale dependentelor, mai ales jocurile de bani.

Incendiile ce duc la distrugeri stiute,  distrugeri ale familiilor avand ca motiv gelozia si consumul de alcool  si narcotice,  hotarari luate la circiumi ori anturaje. Pentru lumea vietuitoarelor:  lipsa Habitatului.

Pentru Oameni : Heroina , Hasisul. Cand cineva  trece prin deserturile vietii,  intelege ce inseamna Hoinareala fara rost,  si Haosul vietii ca predestinare.

Cifra 5(cinci): Materialul inteligent, mai mult : pretentiile,  uneori cumpatate sau, citeodata,  ne cumpatate, bancile, banii, comertul,

Negativ: spargatorul, aurul si folosirea lui in ce scop? Tradarile pentru bani, prostitutia, pedofolia, piritoriii, lingusitorii, alcool, droguri, ori traficantul de bunuri si multe altele.

*Va urma…

Publicitate