George Simion se teme de un asasinat: ”Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră”

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a făcut declarații îngrijorătoare vineri, cu ocazia împlinirii a 4 ani de la înființarea partidului, exprimând temeri că ar putea fi ținta unui asasinat.

Simion a atras atenția asupra unor posibile amenințări, declarând că există riscul atât al unei „lichidări fizice”, cât și al arestării membrilor AUR, adăugând că vor exista încercări de a introduce discordie în rândurile partidului.

„Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminței de discordie între noi”, a avertizat George Simion. El a îndemnat membrii partidului să rămână uniți și să continue să meargă pe „calea dreaptă” și „calea neamului românesc”. Simion a subliniat că AUR se apropie de cifra de 100.000 de membri și că anul viitor, fiind unul electoral, vor apărea multe tentații.

Președintele CNC al AUR, Claudiu Târziu, a transmis și el un mesaj de încredere, afirmând că partidul va izbândi și că în 2024 România va avea un alt destin național. „Dumnezeu să ne ajute!”, a adăugat Târziu.

Congresul Extraordinar al AUR este programat să aibă loc sâmbătă la ora 9:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul evenimentului, se vor discuta elemente organizatorice și strategia pentru anul electoral 2024.

De asemenea, duminică, partidul AUR va prezenta candidații pentru alegerile europarlamentare la un eveniment regional organizat la Alba Iulia. Candidații AUR pentru Parlamentul European își vor face cunoscute proiectele cu care își propun să reprezinte România în forul legislativ european.

Publicitate