Acuzații dure despre mâncarea din spital: ”Când deschizi acel ambalaj, un miros de nedescris. Bai, oameni buni, în ce lume trăim?”

O femeie aflată în vizită la Piatra Neamț a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, vorbind despre experiența nefericită pe care a avut-o la Spitalul Județean din Piatra Neamț, unde a fost nevoită să-și interneze urgent fetița bolnavă.

Într-o postare pe Facebook, pe grupul ”Esti din Piatra Neamț dacă”, aceasta a descris o realitate uluitoare, arătând și imagini cu meniul primit la Secția de Pediatrie a spitalului. Mesajul mamei indignate a stârnit un val de reacții și revolta în mediul online.

„Bună seara! Am fost în vacanță la Piatra Neamț, iar fetiței mele i s-a făcut rău, fiind nevoită să fie internată la Spitalul Județean Piatra Neamț, Secția Pediatrie. Vreau să menționez, asta este mâncarea pentru mama!

Asta este și unu’ la mână, când deschizi acel ambalaj, un miros de nedescris. Bai, oameni buni, în ce lume trăim? Păi mai mult ne stârnește foamea, nici pe un sfert nu îți ajunge.

Și toate felurile de mâncare sunt rele, până și fetița mea, când i-am dat să guste, aproape că și-a vomitat mațele. Pe asta se duc toți banii noștri… Da, am uitat că trăim în România”, a scris femeia în postarea sa revoltătoare.

Femeia subliniază că situația este de neacceptat, mai ales într-un spital unde se presupune că se acordă o atenție deosebită sănătății pacienților.

Până în prezent, autoritățile locale și reprezentanții spitalului nu au reacționat public la acuzațiile mamei. Cu toate acestea, postarea acesteia a generat un val de indignare în rândul comunității online, mulți utilizatori exprimându-și solidaritatea și cerând măsuri imediate pentru îmbunătățirea condițiilor din unitatea medicală.

Între timp, postarea cu pricina a dispărut din spațiul public!

Publicitate