O primărie a montat un brad comic, iar după numeroase critici l-a tăiat cu drujba! – FOTO

Seara zilei de 23 noiembrie a adus cu sine emoție și anticipare în rândul locuitorilor din Zalău, care au asistat la spectacolul amplasării bradului pe fostul platou de marmură din centrul orașului.

Viceprimarul Teodor Bălajel a demarat operațiunea „Brad pentru Zalău” cu multă îndârjire și efort, având în plan decorarea platoului de marmură, pietonalei de pe str. Unirii și pieței Iuliu Maniu cu luminițe și elemente de decor festiv.

Cu toate acestea, bucuria inițială a zălăuanilor s-a transformat rapid în dezamăgire după ce, a doua zi dimineața, aceștia au putut admira în toată splendoarea lui bradul adus tocmai de la Beliș. Reacțiile în mediul online au fost imediate și majoritatea nu au fost de apreciere.

Bradul, considerat „cadou” din bugetul local, a stârnit un val de critici acide la adresa Primăriei Zalău, iar grupurile de socializare au fost inundate cu mii de reacții de dezapreciere la aspectul său.

Locuitorii s-au întrebat pe banii cui au fost efectuate aceste „operațiuni speciale” și dacă vor fi nevoiți să plătească din nou pentru amplasarea unui brad cu adevărat frumos și semeț, care să-i facă mândri de oraș.

Surprinzător, după valul negativ de critici, viceprimarul Teodor Bălajel și „conducătorul” operațiunii au luat decizia radicală de a tăia bradul în cauză.

Această mișcare a ridicat și mai multe semne de întrebare în rândul comunității, iar zălăuanii se întreabă acum cine va suporta costurile acestei operațiuni, întrucât deja au fost implicați financiar în eforturile inițiale de amplasare a bradului.

Dezamăgirea în rândul locuitorilor este evidentă, iar cetățenii așteaptă explicații clare și transparente din partea autorităților locale cu privire la gestionarea acestei situații. În timp ce orașul ar fi trebuit să strălucească în luminile sărbătorilor, acum se confruntă cu o controversă legată de „Bradul pentru Zalău”, care a luat o întorsătură neașteptată și nefericită.

Publicitate