Un șofer beat care a intrat cu mașina direct într-un magazin spune că ”Așa l-a băgat GPS-ul”! – FOTO

Într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film de acțiune, un șofer aflat sub influența alcoolului a provocat un incident grav în Târgu Jiu, în această dimineață, când a pierdut controlul mașinii și a intrat direct într-un magazin.

Atât vehiculul, cât și localul comercial au suferit daune semnificative, însă, cu un noroc incredibil, nicio persoană nu a avut de suferit și nu a necesitat spitalizare.

Potrivit informațiilor furnizate de sabotorii.ro, șoferul avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, confirmând astfel că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului.

Evenimentul a stârnit un val de reacții amuzante pe rețelele de socializare, odată ce imagini de la locul accidentului au fost postate online. Comentariile nu au întârziat să apară, un utilizator speculând ironic că șoferul ar fi fost ghidat de GPS: „Așa l-a băgat GPS.”

Alții au glumit pe seama situației, subliniind „Ăsta-i talent deja”, sau făcând referire la presupusa intenție a șoferului de a-și cumpăra pantofi: „A vrut omul să-și cumpere pantofi, deoarece băgase marfă!”.

Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, izolând zona afectată și gestionând scurgerile de gaze. Momentan, șoferul se confruntă cu consecințele legale ale faptului că a condus sub influența alcoolului, iar mașina și magazinul vor necesita reparații serioase.

Publicitate