Un șofer care și-a uitat mașina cu geamurile deschise în ninsoare, a găsit-o învelită cu pături! – FOTO

Ieri, odată cu prima ninsoare din acest sezon în Capitală, un bucureștean a devenit subiectul aprecierilor și reacțiilor pozitive după ce a luat o atitudine remarcabilă față de o mașină lăsată într-o stație de autobuz,cu geamurile lăsate și expusă frigului.

Bunătatea cetățeanului s-a manifestat în momentul în care i s-a făcut milă de autoturismul „uitucului”, aflat într-o situație dificilă cu toate geamurile lăsate, fiind vulnerabil la ninsori și temperaturi scăzute.

Fără să stea pe gânduri, a acoperit mașina cu pături, protejând-o astfel de stratul de zăpadă în continuă creștere.

Gestul altruist nu s-a oprit aici. Bucureșteanul a lăsat și un mesaj emoționant pentru proprietarul mașinii, subliniind preocuparea pentru starea acesteia: „Ai toate geamurile lăsate. Am pus două pături pe fiecare latură, să nu mai intre zăpada. Părea ca e de ceva timp acolo. Stația de autobuz Aviator Popișteanu.”

 

Această inițiativă s-a bucurat de aprecierea comunității locale, cu mulți șoferi exprimându-și recunoștința pe platforma „Infotrafic București și Ilfov”. Comentariile au fost extrem de pozitive, subliniind raritatea unor gesturi atât de umane într-o lume agitată.

„Respect! Mai rar așa oameni cărora să le pese de ceilalți!

Bravo, omule, mai avem o speranță!”,

„Rar așa ceva! Respect, omule!”,

„Daca am fi un sfert dintre noi așa, am schimba lumea!”, „Un gest cât se poate de impresionant.

Rar așa ceva! 👏👏 Bravo, om bun…încă nu suntem pierduți!”, sunt doar câteva dintre reacțiile entuziaste la postarea care a evidențiat solidaritatea și grijă față de semenii în nevoi.

Publicitate