Locomotiva nu a mai pornit, iar călătorii s-au dat jos din vagoane și au început să ”impingă” trenul – FOTO

În această dimineață, pe ruta București-Cluj Napoca, trenul InterRegio IR 1735 a suferit o defecțiune la locomotivă în zona localității Predeal. Defecțiunea, survenită la ora 8:10, a generat o întârziere semnificativă în programul de călătorie.

Călătorii, deși extrem de dezamăgiți de durata neașteptat de lungă de staționare, au păstrat un ton optimist și umoristic în situația neplăcută. Aceștia au coborât din tren și, mai în glumă sau mai în serios, au încercat să impingă vagoanele locomotivei defecte.

Publicitate

Trenul IR 1735 a plecat din București Nord la ora 6:11 cu destinația finală Cluj Napoca, programat să ajungă la ora 15:50. Cu toate acestea, defecțiunea locomotivei la Predeal a provocat o întârziere de aproximativ 63 de minute.

Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, a informat că inițial s-a așteptat o locomotivă de ajutor din Brașov pentru a remedia situația.

În cele din urmă, mecanicul de locomotivă a reușit să remedieze defecțiunea, eliminând necesitatea ajutorului din Brașov. Astfel, trenul IR 1735 a repornit călătoria din Predeal cu o întârziere de 63 de minute, după ce locomotiva a fost reparată, conform informațiilor prezentate de clubferoviar.ro.

Publicitate