Un român și-a împușcat soția într-un salon de coafură din Bulgaria!

Un incident tragic a avut loc într-un salon de coafură din Ruse, unde o femeie a fost împușcată miercuri, 13 decembrie, fiind transportată de urgență la spital în stare gravă.

Atacul a avut loc în cartierul „Vazrazhdane”, iar poliția a confirmat că victima și agresorul, un român cu antecedente penale, au avut o relație și sunt părinții a doi copii, în vârstă de 10 și, respectiv, 11 ani.

Românul, cunoscut cu antecedente penale și condamnat anterior pentru trafic de persoane în Italia, a fost expulzat din Bulgaria în urma unei sentințe din 2018. Ulterior, s-a întors în România. Motivul atacului pare să fi fost o relație instabilă, iar gelozia este considerată unul dintre posibilele motive pentru agresiune.

După câteva ore de la comiterea crimei, românul a fost descoperit mort în mașina familiei, unde s-a sufocat după ce a inhalat gaze de eșapament, conform informațiilor de pe nova.bg. În mașină a fost găsit și un pistol Makarov, lipsind un glonț din magazie. Cartușul găsit în salonul de coafură se potrivește cu arma găsită în posesia bărbatului.

Poliția a confirmat că românul nu avea permis pentru deținerea unei arme de foc în Bulgaria, iar investigațiile sugerează că motivul crimei a fost gelozia, deși se analizează și alte ipoteze.

Femeia împușcată se află în stare gravă, fiind operată de urgență pentru rana suferită la abdomen. Ea se află în prezent în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar Kanev din Ruse, iar medicii depun toate eforturile pentru a-i salva viața.

Spitalul Universitar Kanev a făcut un apel pentru donare de sânge pentru transfuzie, oricine fiind eligibil să doneze, indiferent de compatibilitatea grupelor de sânge. Este un moment critic pentru victima acestui tragic incident, iar sprijinul comunității poate face diferența în efortul de a-i salva viața.

Publicitate