Un român vinde ”Puicuța Pitipoancă, cu codința ridicată și cu pieptul cam bombat”! – FOTO

În contextul preferințelor tradiționale românești pentru carne de porc în perioada sărbătorilor, un român a găsit o metodă inedită de a promova carnea de pui.

Potrivit obiceiurilor românești, masa de Crăciun și Revelion este asociată în mod tradițional cu carnea de porc, indiferent de scumpirile semnificative din această perioadă. Cu toate acestea, puii se află în umbră, iar proprietarii de ferme se confruntă cu o provocare reală.

Publicitate

Un român creativ a găsit o soluție neconvențională pentru a atrage atenția asupra cărnii de pui în această perioadă festivă. Prin intermediul unei poezii amuzante, el a pus bazele unui produs inedit: „Puicuța Pitipoancă”.

Eticheta acestui produs surprinzător conține versuri care descriu puicuța într-un mod amuzant și atrăgător: „Cu codința ridicată și cu pieptul cam bombat, piți vine de la shopping cu un look ușor schimbat. Cadrul l-a tocat într-una de-a ajuns bietul cocoș și cu creasta ofilită și cu ouăle pe jos”.

În ciuda tradiționalei superstiții care sfătuiește evitarea consumului de pasăre în noaptea dintre ani, acest român încearcă să schimbe perspectivele și să aducă un aer proaspăt în meniurile de sărbători, încurajând astfel vânzările de carne de pui.

Cu toate că carnea de porc rămâne vedeta mesei de Crăciun, se observă o diversificare a preferințelor culinare ale românilor. Anul acesta, pe lângă produsele tradiționale precum mezeluri, jumări, piftie și sarmale, se remarcă o creștere a cererii pentru produse din pește și fructe de mare, inclusiv somon și creveți.

De asemenea, fructele exotice precum avocado sau mango au devenit opțiuni din ce în ce mai populare, conform unui comunicat transmis de Freshful by eMAG.

Astfel, Puicuța Pitipoancă devine un simbol amuzant al inovației în gastronomie, încercând să atragă atenția asupra alternativei delicioase și distractive a cărnii de pui în această perioadă de sărbători.

Publicitate