Ambulanțierul, filmat în timp ce îi promite tânărului care a drogat-o că îl scapă basma curată

Tatăl Sharei, eleva care și-a găsit sfârșitul în casa unui tânăr cunoscut pe internet, face acum dezvăluiri cutremurătoare privind modul în care s-a derulat ancheta și intervenția echipajului medical în această tragedie.

El susține că ancheta nu s-a desfășurat corect și prezintă dovezi sub forma unor imagini, în care unul dintre ambulanțieri îi promite tânărului că va scăpa basma curată.

Conform relatării tatălui, acesta a ajuns la Piatra Neamț la ora 8:30 dimineața, după ce plecase din București la ora 2:30. El afirmă că așteptase-o pe Sharei la gară, iar apoi s-au deplasat împreună la mall. Ulterior, tânărul ar fi cumpărat droguri și le-ar fi distribuit altor 10 băieți în aceeași noapte.

Într-un video furnizat, tatăl susține că tânărul trântește-o pe Sharei în cameră, apoi se duce să-și ia drogurile și să le arunce în toaletă, fapt care ridică semne de întrebare cu privire la circumstanțele decesului.

Ancheta pare să fi ridicat și mai multe semne de întrebare, după ce tatăl a prezentat o înregistrare audio în care unul dintre ambulanțieri discută cu un superior și îi spune că tânărul nu prezintă semne de violență și că vor găsi ceva patologic la necropsie pentru a-l scăpa.

Ulterior, s-a aflat că tânăra de 16 ani a murit din cauza unei intoxicații cu metcatinonă, un drog sintetic, dar și în urma unei hemoragii puternice la nivelul genital. Necropsia a arătat că eleva avea o ruptură de vagin, iar medicii legiști au descoperit prezența drogurilor în sângele acesteia.

Tatăl Sharei: La ora 12:03 a intrat în casă. A plecat la ora 2:30 din București și a ajuns la Piatra Neamț la 8:30.

Reporter: El spune că a așteptat-o la gară, s-a urcat în mașina lui, probabil au mai stat prin oraș…

Tatăl Sharei: Nu au mai stat în oraș. Au fost la mall, după care el s-a dus și a cumpărat niște droguri și la rândul lui, în noaptea aceea, a distribuit droguri la 10 băieți. În video se aude cum a trântit-o și a ieșit din cameră. Se duce, o cheamă pe mama lui. Se vede cum își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese. Mai târziu puțin se vede cum se duce și le aruncă în toaletă și trage apa. Dar merge de două ori acolo.

Reporter: A chemat ambulanța la 1:21…

Tatăl Sharei: Da, abia atunci a sunat la 112.

Reporter: Deci 15 minute mai târziu ajung medicii… Aceștia întreabă dacă a făcut avort!

Tatăl Sharei: Da, din cauza sângelui care era pe jos. Ea, ultimul semn de viață l-a dat la ora 1:23. Atunci s-a mai auzit o dată și la revedere, nu a mai dat niciun semn. Tatăl lui, la 1:30, zice nu are puls, nu se simte nimic. Deci tatăl lui, până să ajungă echipajul de salvare. Ei puteau să sune de atunci, să trimită mai repede pentru că este grav. Ei au spus că a leșinat și că îi curge puțin sânge. Nici măcar nu mi se pare că au făcut o anchetă corespunzătoare, sau nici nu știu cum să îi spun. Eu cred că acest individ trebuia dus în primă fază la IML, să i se recolteze probele biologice, după care luat la secție și făcută o anchetă mai amănunțită.

Tatăl Sharei: Se aude și cum unul dintre ambulanțieri iese în garaj, Îl sună pe un șef de-al lui și îl întreabă ce să le spună celor de la București. Se aude… Îi spune că nu are semne de violență și că o să-i găsească ei ceva când o desfac, o să îi găsească ceva patologic și îl scapă.

În urma acestei tragedii, Matteo Gabor, tânărul implicat, a fost reținut de procurorii DIICOT alături de doi traficanți de droguri pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. Familia îndurerată a cerut o anchetă amănunțită și a adus la cunoștința publicului aceste detalii îngrijorătoare, susținând că justiția trebuie să-și facă datoria în mod corect și transparent.

sursa: stiripesurse.ro

Publicitate