Mocăniță scoasă din ”circuitul turistic” de un autoturism care a întrat pe șine! – VIDEO

Imagini uluitoare au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook, surprinzând un incident neobișnuit în care Mocănița de la Suceava, celebrul tren cu abur din zonă, a fost implicat într-un accident cu un autoturism.

Cu toate că situația părea a fi una delicată, un localnic s-a dovedit a fi eroul neașteptat al zilei, reușind să scoată Mocănița din circuitul turistic.

Publicitate

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de astări, când un autoturism a intrat în coliziune cu Mocănița. Imaginile publicate pe Facebook au surprins momentul în care cele două vehicule s-au întâlnit, iar impactul a dus la aparenta deraiere a trenului.

Până în prezent, nu au fost furnizate detalii suplimentare cu privire la cauza exactă a accidentului sau la starea de sănătate a participanților implicați. Se așteaptă ca autoritățile locale să demareze o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului.

Mocănița, o atracție turistică populară în zonă, este cunoscută pentru călătoriile sale pitorești prin peisajele frumoase ale regiunii.

Publicitate