Un bătrân de 85 de ani a scăpat cu zile după ce a intrat într-un parapete de pe marginea drumului! – FOTO

Accident Rutier la Ieșirea din Galați: Șofer În Vârstă de 85 de Ani, Rănit După Impactul cu Parapetul de Protecție

Un incident rutier a avut loc la ieșirea din orașul Galați, implicând un șofer în vârstă de 85 de ani care a suferit răni în urma intrării mașinii sale în parapetul de protecție de pe marginea drumului.

Publicitate

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Galați, evenimentul s-a petrecut marți, 19 decembrie 2023, în jurul orei 10:00, pe strada Brăilei din municipiul Galați.

În urma cercetărilor preliminare, se pare că șoferul, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei spre strada Siretului, a pierdut controlul direcției mașinii sale, intrând în parapetul de protecție situat pe partea dreaptă a drumului.

Echipajele de intervenție de la ISU Galați au fost prompte și au reușit să-l scoată pe bărbatul blocat în autoturism folosind echipamentele de descarcerare. Ulterior, șoferul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Conform declarațiilor oficiale ale Poliției Galați, rezultatul testului cu aparatul etilotest efectuat asupra conducătorului auto a fost negativ.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a stabili dacă există culpabilitate în producerea acestuia, fapt pentru care s-au inițiat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În context, evenimente rutiere anterioare în județul Galați, precum accidentul cu opt victime petrecut pe DN25 în localitatea Braniștea, sunt în atenția autorităților. În acel incident, o mașină s-a răsturnat după ce a intrat într-o căruță nesemnalizată, iar opt persoane au fost implicate. Cu toate acestea, victimele nu au necesitat transportul la spital.

Redacția Observator va urmări evoluția acestor situații și va furniza informații actualizate pe măsură ce autoritățile avansează în anchetele respective.

Publicitate