Un român a încercat să treacă de control la aeroport cu sarmale înghețate în geanta de mână! – VIDEO

O tânără influentă pe rețelele sociale, cu rădăcini italiene și române, a împărtășit o poveste ce a stârnit zâmbete și reacții haioase pe internet, referitoare la tatăl ei și încercarea lui de a trece de securitatea aeroportului având sarmale congelate în bagajul de mână.

Într-un clip viral de pe TikTok, tânăra a dezvăluit că familia ei, în loc să respecte tradiția americană a curcanului de Crăciun, are o abordare mixtă, mama ei fiind italiancă și pregătind lasagna, în timp ce tatăl ei, român, nu concepe Crăciunul fără sarmale, un fel specific de mâncare din Europa de Est.

Publicitate

Deoarece sarmalele sunt un element indispensabil pentru Crăciunul românesc, tatăl ei a decis să improvizeze pentru a aduce tradiția în Canada, locul unde locuiește tânăra. Așadar, a pregătit sarmalele acasă în Calgary, le-a congelat și s-a îndreptat către aeroport, intenționând să le transporte în geanta de mână, direct la destinație.

În clipul său viral, tânăra a prezentat un mesaj de la fratele ei care se afla la aeroport, în timp ce caserola conținând sarmalele trecea de controlul de securitate. Gestul amuzant și plin de inimă al tatălui său de a duce sarmalele congelate în geanta de mână pentru a menține tradiția culinară a familiei a fost apreciat de internauți.

Clipul video a primit peste 12 mii de aprecieri și sute de comentarii, majoritatea din partea românilor care au aplaudat determinarea și devotamentul tatălui în păstrarea tradițiilor culinare, indiferent de distanță și bariere logistice.

 

@charlottedobreofficial I feel bad for the people on their flight 🤣 #romaniancontraband #immigrantparents #christmastiktok ♬ original sound – Charlotte Dobre

Publicitate