O companie a oferit o Gală angajaților, cu premii constând într-un autoturism și o vacanță de vis!

În perioada Sărbătorilor de iarnă, marile companii europene oferă bonusuri angajaților pentru a le fideliza munca și activitatea depusă în cadrul unităților.

Iată că și în România întâlnim acest lucru. COMES SA, unic producător de utilaj sub presiune de gabarit, având un impact semnificativ în domeniul industriei energetice și al construcțiilor metalice grele, a oferit celor 270 de angajați și familiilor acestora o spectaculoasă Gală.

COMES S.A. a impresionat încă o dată, vineri, 22 decembrie, prin organizarea spectaculoasei „Gale COMES 2023”, eveniment anual ce a adunat întreaga familie a celor 270 de angajați ai companiei, fiecare însoțit de partenerul de viață.

Evenimentul a fost un amalgam de bucurie, recunoștință și momente speciale, începând de la decernarea insignelor din aur cu logo-ul COMES S.A., care au reprezentat simbolul aprecierii pentru ani de dedicare și muncă.

Un moment de culminant al serii a fost tombola surpriză, ce a oferit premii impresionante, printre care un autoturism Dacia Logan și o vacanță de vis în Antalya. Botez Neculai a devenit norocosul posesor al noii Dacia Logan, în timp ce Simion Dumitru Laurențiu va pleca într-o vacanță exotică în Antalya.

În cadrul evenimentului, invitații speciali Olguța Berbec, Remus Novac și Alexandru Brădățan au adus o notă de farmec și bucurie prin recitaluri de colinde și participarea la petrecerea vibrantă care a urmat.

Directorul general al COMES S.A., Anton Ioan Mazarianu, a transmis un mesaj de mulțumire și recunoștință către angajații companiei și partenerii lor de viață, subliniind importanța tradiției „Galei COMES” și angajamentul continuu față de comunitatea lor.

„Este a șaptea ediție a evenimentului. Întotdeauna suntem alături de angajații noștri și le oferim ceva la sfârșit de an. Anul acesta a fost unul mai bun pentru COMES SA, iar pentru a arăta recunoștința noastră, am oferit premii mai consistente decât oricând.

Pe această cale le transmitem sărbători fericite și le mulțumim că sunt alături de noi. În același timp, și noi suntem alături de ei și nu îi vom dezamăgi în anul care vine”, a declarat Anton Ioan Măzărianu, director general COMES SA.

Publicitate