Numerologia ”altfel” – o analiză mai profundă. Cifrele destinului de la 18 la 23

În județul Neamț se află unul din cei mai preocupați oameni de studiul numerologiei, al tainelor tarotului, reflexoterapiei, astronomiei, radiesteziei, a medicinii naturiste și, în general, a lucrurilor și fenomenelor paranormale.

Ioan Bujor are 67 de ani, este originar din Vatra Dornei, iar de 13 ani a venit în zona Târgu Neamț pentru a-și găsit liniștea pe care o căuta de mult.

În cadrul mai multor episoade, vom prezenta scrierile domnului Bujor care în final vor face obiectul unei cărți care va fi publicată, având ca subiect – ”Numerologia altfel”. Astăzi continuăm cu cifrele de la 18 la 23.

Cifra 18

Aceasta cifra primita in dar ca predestinare, din pacate , exprima/demasca opusul cifrei 8. Si anume Inselaciunea, Falsitatea, Artificiul, Delatorul, Spagarul,Hotul, Curtezanul (Masculinul si Femininul), Fardurile, cosmetica, Stimulentele Pornografice, Pedofilia, Parfumurile si Fardurile inselatoare.

Cei  ce–si abandoneaza familiile, copiii.  Incesturile (vezi Constantin si Elena, ori Iustinian si Teodora, ori Lucretia Borgia si al sau Papa. Homosexualitatea din inchisori ori mannastiri, Creationistii mincinosi, creatorii de reguli convenabile lor,  Oamenii primitivi atotstiutorii si atotalesii Universului.

Cifra 19

Aceasta cifra simbolizeaza Noroc si Prieteni dar si ”fereste-ma Cerule de prieteni ca de noroc ma feresc eu”. Cifra 19 primita in dar de predestinare demasca atentia pe care trebuie sa o acorde o entitate fata de comportamentul unor Oameni/ entitati ce  pot insela chiar de nu au deloc desteptaciune dar au darul dat de scoala ” Vietii / stråzii ”.

Dar si sa nu te increzi prea mult in propria putere caci mai intotdeauna poate apare de la scoala Hotilor cate un neavenit, cu riscul de a cadea victimå acestora.

Cifra 19 mai reprezinta si castigurile (indiferent de ce Natura, materiala, sentimentala) fara mari eforturi, afaceri bazate pe nesinceritate si pe asa zis noroc. Afacerile necurate bazate pe “ noroc “, nu care au avut l baza predestinarea, ci norocul cand profiti de moment si ocazie.

Norocul adevarat este urmatorul: Cand intemeiezi o familie si ai cati mai multi copii sanatosi si le oferi educatie . A nu crede in asa zise jocuri de noroc caci vei plati cu varf si indesat ( totul de plateste ) .

Ca ocupatii: vanzatorii la loterie , patroni de jocuri mecanice , vanzatorii de chilipiruri.

Ca boli : toate bolile ce sunt urmarea acestui flagel.

Cifra 20

Exprima dublul cifrei 10. Daca cifra 10 demasca raul descris mai sus, cifra 20 demasca mai raul produs, demascat de aceasta cifra. Aceasta cifra primita in dar ca predestinare avertizeaza ca acea entitate va avea mereu de luptat cu necazurile.

Insa se poate reusi daca persoana in cauza studiaza temeinic aceasta carte , va avea la indemana toate posibilitatile de a suferi cat mai putin, caci un Om pregatit faca cit tot norocul in viata.

De aceea Natura, Universul, ne va calauzi cum trebuie sa actionam ca sa avem o existenta foarte multumita. Sta in puterea noastra sa ne influentam, schimbam  nenorocul in noroc.  Informatiile despre ce si cum, le gasim in cele doua cifre de 0, cit si a se citi tot ce este scris la cifra 10 , dar aici, la cifra 20, problemele se pot dubbla.

Insa prin cunoastere am putea sa coabitam cu legile Cosmice in sensul cel mai benefic noua.

Ca Boli: cele Sufletesti cu influenta cardiovasculara dar si medicamente de calitate ce ne va putea reda sanatatea fizica si Sufleteasca.

Cifra 20 e ca o nota de plata, insa permite trezirea la realitatile vietii in majoritatea cazurilor.

Se iau decizii ce vor complica deciziile si vor fi luati , asa cum am zis, ca  o trezire din buimaceala , dupa somnul ratiunii prost dormit. Partea buna este ca te obliga sa – ti revii si ca poti sa scapi pregatindu–ti terenul pentru multe alte bunuri, recapatandu–ti increderea, caci neicrederea duce la spaima cu tot cortegiul sau. Lipsa de profesionalisti face multe victime, in planul psiho – fizic si material.

Cifra 21

Aceasta cifra primita in dar ca predestinare semnifica metode de a obtine succes . Aceasta cifra demasca succesele ce putem sa le obtinem in Viata folosindu–ne inteligenta si actionand ca atare.

Aceasta cifra mai demasca cateodata atacul perfid al altei entitati (Omul) cu ganduri meschine in sensul de a ne santaja sau exploata sentimental.

Cateodata aceasta cifra demasca rautatea partenerului ori a celor cunoscuti ori chiar noi avand idei distrugatoare, de aceea trebuie sa folosim ratiunea sanatoasa . Asa cum cifrele 7 si 10 demasca rautatea asa si cifra 21 ne pune in garda.

Exemplul 7.10.2023 dur la evrei , 5,7,8,4, ori aici ne arata clar ce au facut cifrele 7 si 10  calendarul stil nou si cifrele 5,7,8,4 de la anul evreiesc.

Boli: ale Sufletului primite ca pedeapsa, rezbunare Cosmica. Anunta uneori boli ale sistemului limfatic, renal, cardio vascular, si cateodata bolile de ochi .

Cifra 21 caracterizeaza prin valoarea sa ce se manifesta foarte rautacios de la fenomene meteorologice, pana la razboi sau alte fenomene de tip mundatii , cutremure, conjuncturi astronomice.

Aceasta cifra ne constientizeaza de greselile facute si ca nota de plata insuccesul. Aceasta cifra pregateste , informeaza ca ce face Omul in sens Negativ pe Viitor va plati foarte urat.

Ca profesii: diplomatii, pedagogii, profesori care sa ajute Omul spre dezvoltarea personala, universala.

Cifra 22

Aceasta cifra primita in dar ca predestinare demasca inteligenta maxima insa foarte greu de exprimat. Ca motiv cele doua cifre de 2 ce semnifica ca este necesar studiu si iar studiu.

Si mai ales introspectie, caci toate informatiile necesare se afla in noi, Nevazuta dar prezenta: prin cifra 0 , care de fapt nu se vede dar asa cum am mai scris , isi face simtita prezenta , influenta ,caci reprezinta Sufletul.

Acei Oamenii ce au aceasta cifra ca predestinare  22, reprezinta recunoasterea valorilor , care de mai multe ori este post mortem. De aceea ei vor fi altruisti si vor pune stiinta lor  in slujba Universului de unde primesc toate bunurile (ori cele mai putin bune).

Aceasta cifra mai demasca marile catastrofele, date de prea multa ( ori lipsa ) apei, ori boli ca efect ca nu se vrea sa se inteleaga predestinarea , asa ca Atentie.

Boli: cardio vasculare. Drame de entitati/ oameni  luati de valuri (ca pedeapsa sau, dupå caz, ca urmare a unui gest teribilist).

Cifra 23

Aceasta cifra primita in dar ca predestinare este o mare favoare caci vom avea stinta si cunoasterea la pachet /Universul este prea recunoscator/ Darul pe care il primesc cei cu gene ale inteligentei Atlante mai mult de 50%/.

Mostenirea  este ca o continuare a valorii cifrei 22. Cu toate bunurile si mai putin bune dupa cazuri dupa cat dde mult ne implicam. Aceasta cifra demasca in primul rand Oamenii foarte creatori , insa nu totdeauna numai ai binelui.

Toate artele, toate constructiile impunatoare dar si toate lucrurile utile cum ar fi: spitalele , constructiile Hidrotehnice ori centrele atomoelectrice. Inventiile din fiziconuclear care nu sunt totdeauna utilizate in mod benefic, util Omului.

Asa ca de aceea se vor naste si multe Suflete cu aceasta predestinare , cu alte cuvinte aceste Suflete le vom gasi si la crocodili, la rechini, la acei pesti pirania si la foarte multe forme de Viata caci toate au Suflet inteligenta cunoastere si tot ceea  ce am descris incepand cu cifra 0, Cifra Sufletului si fiecare cifra in continuare 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, cu cifra 10 se incheie o descriere cum cred ca a – ti citit. 10=crima, criminalitate. Daca cifra 23 acuza ori mangaie , 24 chiar loveste deci, Atentie!

Cronologia: urmeaza dupa cifra 22 cu cele descrise doar putin mai diferita , diferenta apare cu precizarea ca 23 apare ca cifra total exprimata ce spune si anunta la cifra 22 ca vor continua mai rau sau mai bine in functie de comunicare si de sensul cifrei.

Ca profesie: bun negociator, bun strateg , bun observator si mai ales un bun si crezut pacifist.

Ca boli: cele ce exprima imprimare, fenomenul frig , mutilatii si cu o noua constientizare a crudului adevar. Ce e Omul?Ce e Viata?

*va urma..

 

Publicitate