România anului 2024: Deszăpezire cu căruciorul ”antiderapant” – VIDEO

Prima ninsoare din acest an a mobilizat utilajele de deszăpezire și echipamentele de combatere a poleiului pe străzile din întregul județ Timiș.

Cu toate acestea, în orașul Lugoj, un incident neobișnuit a captat atenția locuitorilor: un muncitor care împrăștia material antiderapant pe Podul de Fier folosind un cărucior.

Un șofer a surprins scena și a postat imaginile pe internet, generând atât amuzament cât și critici dure la adresa administrației locale. Acest incident a devenit subiectul unor discuții animate pe rețelele de socializare, mulți exprimându-și nedumerirea și nemulțumirea față de metoda aparent ineficientă de combatere a poleiului în Lugoj.

Unul dintre cei care a criticat situația a fost fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care a abordat subiectul pe pagina sa de Facebook. El a ironizat achiziționarea unui „utilaj” de către primăria din Lugoj, comparându-l cu o „trotinetă cu o găleată galbenă” și acuzând administrația locală de lipsă de seriozitate în pregătirea pentru sezonul rece.

Reacțiile au variat între amuzamentul față de situație și critici intense la adresa modului în care administrația din Lugoj gestionează intervențiile împotriva poleiului și zăpezii.

Deși imaginile au stârnit reacții diverse, incidentul a adus în atenția publicului importanța eficienței și adecvării mijloacelor de intervenție în astfel de situații, punând sub semnul întrebării nivelul de pregătire al autorităților locale pentru condițiile meteorologice dificile.

Publicitate