Prichindeii din oraș au ocazia să-și demonstreze creativitatea cu piese gigant de Lego!

La Piatra-Neamț, administrația Carabelea își dorește să redea orașul prietenilor pietrenilor, iar fiecare copil să-și desfășoare activitatea într-un mediu sănătos și #smart.

Acesta este motivul pentru care primăria pune la dispoziție, în mai multe zone centrale, mijloace prin care prichindeii să-și poată demonstra creativitatea și să-și stimuleze inteligenta.

Publicitate

Dalele recent montate pe trotuare, a căror calitate superioară este evidențiată de faptul că se desprind deja, sunt acum disponibile pentru cei mici sub forma unor gigantice piese de Lego.

Ei bine, ce poate fi mai distractiv pentru copii decât să încerce să construiască ceva folosind un material care se desface sub picioarele lor? Este practic o școală de viață în arta demolării premature.

Este un motiv în plus să lase telefoanele și tabletele părinților deoparte și să meargă pe trotuare unde vor avea la dispoziție zone largi de activitate urbană în #SmartCity Piatra-Neamț.

De asemenea, pentru copiii care au înclinații spre artă, în special pentru modelajul în lut, acesta fiind un mediu deosebit de eficient pentru terapia prin artă și pentru crearea de reprezentări materiale ale gândurilor și emoțiilor, vor putea folosi noroaiele de pe bulevardele principalele ale orașului.

Un adevărat atelier de artă în aer liber, completat cu mirosuri autentice de urbanitate.

Acest articol este un pamflet și ar trebui să râdem, dacă n-ar fi de cumva plâns…

Publicitate