Amintirile unui gangster peruan despre România lui Ceaușescu și despre iubita lui româncă! – VIDEO

Tudor, un popular youtuber român, și-a asumat recent o aventură extremă într-unul dintre cele mai periculoase locuri de pe glob – cartierele capitalei peruane, Lima.

Întâmplarea a condus la o întâlnire neașteptată cu un localnic căutat de Interpol pentru activități criminale, iar povestea este cu adevărat uluitoare.

Youtuber-ul aflat în căutarea senzațiilor tari a ajuns în contact cu Jair, un peruan care se află pe lista Interpolului pentru infracțiuni grave.

Publicitate

Surprinzător, Jair are legături cu România, unde cu câțiva ani în urmă a trăit o experiență în orașul Piatra-Neamț, unde l-a întâlnit pe partenera sa, Mihaela Augustina Adaveici, cu care are un fiu.

Jair a decis să îl conducă pe Tudor prin cele mai riscante zone din Lima, inclusiv în Barracones, cunoscut ca fiind un focar roșu al criminalității, unde poliția își găsește greu curajul să pătrundă.

Pe străzile interzise, unde jafurile și crimele sunt la ordinea zilei, Jair, considerat un fel de gangster local, nu a putut să-și stăpânească lacrimile atunci când a vorbit despre Mihaela, pe care nu a mai văzut-o de 7 luni.

Pe lângă poveștile despre pericolele vieții în aceste cartiere, Jair a dezvăluit și câteva aspecte mai puțin sinistre ale experienței sale în România.

A învățat cuvinte și expresii românești, începând cu înjurăturile, dar și-a amintit cu drag de mâncarea tradițională românească. Sarmalele, micii și ciorba de burtă au fost deliciile culinare care l-au impresionat, dar, conform spuselor sale, palinca românească cea care l-a lăsat fără cuvinte.

Într-un moment inedit, Jair a mărturisit că, în opinia sa, palinca românească este mai periculoasă decât drogurile. O declarație surprinzătoare care subliniază impactul cultural și culinar al întâlnirii dintre cele două lumi aparent diferite.

Întregul material video este încărcat pe pagina de youtube a lui Tudor, are două părți și poate fi urmărit aici.

Publicitate