Numerologia ”altfel” – o analiză mai profundă. Cifrele destinului de la 30 la 35

În județul Neamț se află unul din cei mai preocupați oameni de studiul numerologiei, al tainelor tarotului, reflexoterapiei, astronomiei, radiesteziei, a medicinii naturiste și, în general, a lucrurilor și fenomenelor paranormale.

Ioan Bujor are 67 de ani, este originar din Vatra Dornei, iar de 13 ani a venit în zona Târgu Neamț pentru a-și găsit liniștea pe care o căuta de mult.

În cadrul mai multor episoade, vom prezenta scrierile domnului Bujor care în final vor face obiectul unei cărți care va fi publicată, având ca subiect – ”Numerologia altfel”. Astăzi continuăm cu cifrele de la 30 la 35.

Ioan Bujor: ”Mentionez ca descrierea cifrelor asa cum apar acum in dscrierile mele, nu sunt descrise in totalitate, ci ele vor fi descrise mai amanuntit si mai complex in cartea care se va numi „Numerologia altfel”.

Deci, sa nu fiti surprinsi sau deceptionati ca in aceste descreri, descrierea nu este suficient de logica sau amanuntita, pentru ca aceste cifre nu sunt suficient de deconspirate acum.”

Ca o predicție pentru pentru anul 2024, Ioan Bujor spune că fenomenul apå se va manifesta uneori prin abundenta (inundatii, etc), alteori prin lipsa sa (seceta).

Vor fi mai numeroase si cutremurele, cit si miscarile sociale, care vor avea loc pe tot parcursul anului (motricitate, miscare). Inteligenta si subinteligenta la lucru.

Cifra 30

Aceasta cifra primita in dar ca predestinare demasca sfarsitul si un nou inceput , cu interpretari foarte interesante bazate pe cunoastere.

Cifra 3 si 360 de posibile reinventari, recompense Cosmice ori ba. Tin sa va informez ca ce am scris pana acum, toate aceste informatii nu sunt complete, ci, asa cum am scris , voi scrie in urmatoarele descrieri complet (atat metodele de calcul cat si completarea , ceea ce demasca aceste cifre).

Pentru ca, eu, dupå cum ati citit pana acum, nu plagiez, ci am creat o forma noua de numerologie 100% adevarata, caci nu putem sa ne raportam doar la 9 tipologii de Suflete, de entitati, ci, asa cum veti vedea, trec mult de cifra 100, si, tototdata, o sa scriu metodele de calcul ca sa stim cand vor avea loc anumite fenomene-de la cele produse de Om pana la cele produse de Soare impreuna cu Mama Geia .

Cele mai spectaculoase calcule, de ce boli vom muri, si cand, dar si cand vor avea loc cutremurele indiferent de locul de pe glob. Singurul neajuns la cutremure este ca inca nu am reusit sa stiu ora si adancimea. In rest Anul, luna, ziua, Locul, magtitudinea- astea da.

Sa ne intoarcem la cifra 30. Este cifra ce demasca comunicarea bazata pe cunoastere, fenomenele chimice dar si administrarea sanatatii , a Vietii pentru a o perpetua pe mai departe.

Ce mai trebuie sa stiti, caci asa cum am zis exista predestinare Umana a Vietii de pe Pamant, insa exista si predestinarea Anului, a lunii, saptamanii, a zilei , a orei si a minutului. Apoi, mai important, exista predestinare Cosmica, dar, in cazul nostrum,  ne intereseaza predestinare Solara si Pamanteana. In special al Sistemului Solar.

Reprezinta inceputul si sfarsitul unei simbioze prin actiunea Cosmosului, ce duce la o noua Viata. Reprezinta Sufletul ce este prezent odata cu fecundarea. Incepand din acea clipa o sa inceapa negocierea cu intregul corp al viitoarei Mame pentru a obtine acordul de a fi primit.

Noua forma de Viata, entitate, pentru a fi insufletit de gazda Mama-aceasta fiind raiul, ce dureaza cateva miimi de secunda pana cand se naste 7-9 luni) . Cand o sa fie excluzat in iad (?), prin nastere.

Ca boli: toate acele organe ce se vor opune sa gazduiasca Sufletul ca Viata a noii entitati.

Cifra 31

Aceasta cifra demasca actiunea cunoasterii si roadele produse de actiune, exprima si expansiunea Cosmica caci actiunea produsa de cunoastere au produs efectul dorit ori nu?

Demasca reusita unei cariere sigure ori operatia grea fizica dar si sufleteasca caci totdeauna corpul fizic si cel eteric sunt inseparabile, atat timp cat energia sufletului intretine flacara existentei.

Aceasta cifra poate demasca o zi din an, anul ce ne intereseaza ori nu, numarul de entitati dintr – un moment dat ar putea fi cifra sefului ori a partenerului de viata ori de lucru, de echipa, poate fi numarul de grade / temperatura specific omului.

Asa cum v–am scris, pare un pic complicat dar odata ce veti avea toate informatiile necesare sa va calculati cifra predestinarii dar si cum se poate raporta intr – un sens sau altul, bine sau rau, lumina si intuneric. Toate predestinarile sunt batute in cuie dar avem inteligenta si libertatea de liber arbitru.

Aceasta cifra reprezinta actiunea casniciei si vointa sortii= gandirea sanatoasa cand incepi ceva, de exemplu casatoria ca un drept si ca o obligatie, fiind foarte responsabil pe ceea ce vrei sa faci. Nu da vina pe soarta, actiunea ce exprima ca rezultat stabilitate.

Copiii, familia cu totul este baza societatii. Banii, averea , felul de a gestiona averea sau casatoria creaza entitatea corecta. Stiinta vietii, matematica iubirii, gestionarea frumosului ce poate duce la perfectionare, comunicare perfecta cu Cosmosului pentru ca aici nu e loc de egoism, de tradarea valorilor iubirii ce te va face cand inger cand diavol.

Amorul platit= tradarea platita. Aceste persoane de obicei respecta taina cununiei, taina botezului si taina spovedaniei. Ca recunoastere pozitiva ca drumul pe care merge este corect. Cea mai buna profesie este de bun familist.

Mai ales mama reprezinta si creeaza parghiile familiei sanatoase, prin copii multi , sanatosi, frumosi. Important sa- ti cunosti drumul in viata si predestinarea. A preda pe mai departe copiilor educatia santoasa si ceea ce noi nu am putut primi.Partile pozitive si negative ale acestei descrieri se regasesc in cifra 1 (unu) mai accentuat sau mai putin accentuat, mai mult sau mai putin bune in functie de context.

Cifra 32

Aceasta cifra primita in dar ca cifra de exprimare a predestinarii inglobeaza cunoasterea inteligenta a tot ce a existat si exista impreuna cu noi.

Purificare energetica prin cunoastere si optimizarea ei prin utilizare. Aceasta cifra demasca cum a lucrat Soarele folosind toate energiile Cosmice ca prin ele crearea sa se formeze folosind toate energiile Cosmice ca prin crearea sa sa formeze aceasta minunatie Unica: Viata si Lumina. Prima forma de Viata a fost gen feminin(femela) perpetuarea sa a dus la adevarata radacina a Oamenilor si a celorlalte Vietuitoare.

Matriarhatul ca un tot cunoastere plus inteligenta , au creat fenomenul motric expansiunea, dezvoltarea, autofecundarea . Apoi a aparut muzica formata si dezvoltata de aceste inteligente atlante ca forma de exprimare  a inteligentei, cunoasterii, de gen feminin ( muzica).

In aceste forme de muzica gasim nu muzica creata artificial, ci gasim forme de exprimare a  facerii cu durerile femeilor, ca rezultat a procesului de transformare prin care treceau si s–a format muzica durerii, muzica bucuriei. Inteligenta cunoasterii a dus la contopire a suferintei fizice cu cele Cosmice, rezultand ceea ce auzim noi astazi muzica placuta, doar ca la inceput totul era doar durere.

Aceasta cifra reprezinta codificarea energetica prin cantitate,si optimizarea ei prin utilizarea elementelor cu vibratie inalta , energetica suprema , Cosmica. Lumina ca factori termici si purificatori. Castitatea la care ne referim , mirosul mamei si al creatiei si al creatorului Soarele si beneficiile Amintirilor traite frumos = castitate.

Castitatea la care ne referin nu este de natura fiziologica, de tip fecior= fecioara , sensul este informatia primita din Cosmos si gestionarea ei in modul cel mai benefic posibil. Profesii: Matematician, chimist, profesie de astronomie, autodidact, puterea de a te purifica si racorda la energiile Cosmice.

” Priveste cerul seara si vei vedea trecutul” , ”si tot ce acum este prezentul , lucrarea este bucuria de a – ti lucra Pamantul cu drag la lumina si energia Soarelui .

Ca boli tot ce inseamna suferintele necunoasterii. Pozitiv si negativ a se citi la cifra 2 in mod mai mult sau mai putin rau.

Cifra 33

Aceasta cifra demasca gradul de perfectionare la care s–a ajuns la un moment dat datorita acumularii cunoasterii, dezvoltand o permanent.

Aceasta cifra ptimita in dar ca predestinare demasca faptul ca , genetic , noi suntem alesi de Univers cu misiuni bine trasate de a fi noi cei care vom sti si vom fi si mai dotati cu un suflet foarte evoluat deci (corecti).

Aceasta cifra mai demasca uneori ca prea multa desteptaciune strica, mai ales daca este prost destinata, gestionata de oameni. Creatorii celor mai rele si perfide arme cum ar fi arme cu neutroni, ori armele bacteorologice,  dar si creatori de arme ativirale ori antibacteorologice, aici intra si minusuri si plusuri.

Dar cel mai greu este faptul de a fabrica arme inteligente cu scopul de a dezvolta . Aceasta cifra mai demasca uneltirile , terorismul, avand in spate o cauza oarba. Destept si rau zic unii, destept si al dracului zic altii, important este ca noi cei cu cifra 33(treizeci si trei) sa nu dam exemple negative.

Cifra 33(treizeci si trei) Reprezinta conduita cat mai aproape de perfectiune( perfectiunea conduitei organizatorice a vietii).

Aceasta cifra ne obliga sa primim lectiile traite anterior, sa ne perfectionam, sa ne reciclam, si sa avem o conduita cat mai rationala pentru a gestiona efectele deja produse, luandu – le ca o atentionare, caci se vor repeta si mai grav, de aceea se spune perfectionarea conduitei ” sa faci mereu ceva nou folosind stiinta si tehnologia lucrului bine facut”. Este un prag pshihologic care ar trebui sa ne mobilizeze in bine si nu a o lua ca pe o infrangere, a nu lasa garda jos ,adica abandon.

Bolile : produse de lucrurile facute de mantuiala. Pozitiv si Negativ a se citi la cifra 3 mai mult sau mai putin rau in context .

Cifra 34

Cifra 34 (treizeci si patru ) Aceasta cifra demasca desteptaciunea la lucru, cum ar fi pilotul si avionul ce transporta binele dintr – un loc in altul.

Aceasta cifra primita in dar ca predestinare demasca o entitate foarte mobila, cunoscatoare a mai multor forme de exprimare atat ca vorbire cat si ca mobilitate cum ar fi de la dansatorii amatori la cei mai profesionisti, sportivi , mai ales cei cu risc foarte mare de manifestare cum ar fi formula 1.

Toti cei ce avem aceasta cifra ca predestinare sa stiti ca ni s – a dat acest dar pe care va trebui sa il percepem ca sacrificiu ce va trebui facut zi de zi .  De asemeni aceasta cifra ne demasca foarte mobili dar trebuie sa si vrem sacrificiul, toate cu rostul lor, depinde cum le intelegem si cum le aplicam .

Aceasta cifra reprezinta suferinta si durerea pe care o vom trai ca motiv  ca nu am invatat nimic din legaturile trecutului. Multa munca dar si multumirea de dupa efortul depus. De obicei, in aceasta situatie, omul pozeaza in optimist, toate astea uneori este ca o scara pe care putem urca avand foarte multe motive pentru a ne pune in miscare -ca in sport.

Este varsta de la care omul poate spune ca a acumulat suficiente cunostiinte pentru a merge mai departe, convertind dar si dezvoltand ceea ce cu mult efort a obtinut.

Profesii : toti cei care vindeca sau macar alina suferintele , medicamentele , zambetul unei femei , rasaritul de Soare , inflorirea, si nu in ultimul rand invatarea si stapanirea de sine.

Boli: influenta data de aceste fenomene, si mai rau  este pierderea celor dragi, moartea. Aceasta cifra mai anunta  maretia si caderea, fericire si extaz dar in multe situatii foarte falsa traire a acestor mame care nu sunt pregatite sa ramana mame.

Pozitiv si Negativ a se citi la cifra 4 (patru) mai mult sau mai putin bine in functie de context.

Cifra 35

Cifra 35 (treizeci si cinci) Demasca cunoasterea profunda a valorilor energiei Cosmice daruita prin Soare si focului pasiunilor constructive ( ori nu).

Cifra 35 primita in dar ca predestinare este semnul prin care ni se recunoaste statutul de produsi ai pamantului prin actiunea solara cosmica,  deci avem aceeasi formula chimica , psihica, materiala , suntem ceea ce vedem in natura cu toate formele ei de exprimare.

Asa ca ne vom regasi in aceasta cifra in universul infinit in tot si in toate , Si cum trebuie tradusa corect aceasta cifra  poate demasca pe oricare dintre noi , caci noi suntem tot ceea ce facem, asa de ne vom analiza mai bine menirea si o vom pune in practica atunci cind ne vom putea spune noua insine sarut – mana.

Aceeasta cifra exprima sanatatea fizica si cea materiala prin cumparare, sanatatea fizica  precara = necumpatare, deasemeni cultivarea prietenilor cu multe supterfugii, ori, si mai rau, cultivand prietenia ca pe o marfa, pretul iubirii rezultat.

Niciodata nu este suficient apreciata iubirea neconditionata este cea care te mentine mereu in forma pentru ca stim ca binele din trecut ne va insoti pe drumul vietii si va ramane sa mearga cu noi pana la sfarsitul vietii .

Boli: tot ceea ce vine din lacomie, incredere prea oarba, si cel mai mult a crede si a nu cerceta. Pozitiv si Negativ a se citi la cifra 5 (cinci) mai mult sau mai putin bine in context.

*va urma..

Publicitate