Vor fi deschise centre de vaccinare în Mall-uri

Etapele 2 și 3 de vaccinare au pus autoritățile în mișcare și prefecturile au sarcina de a organiza centre de vaccinare în fiecare județ.

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat că a obținut acordul administrației celor trei Mall-uri din Târgu Mureș pentru a oferi cte un spațiu în care să funcționeze centrul de vaccinare.
Mall-urile din Târgu Mureș vor găzdui centre de vaccinare.
Centrele din etapele 2 și 3 de vaccinare trebuie să fie cât mai accesibile pentru mureșeni. Tocmai de aceea, le-am propus reprezentanților centrelor comerciale din Târgu Mureș să ofere câte un spațiu în care să funcționeze un centru de vaccinare.
După discuția de ieri, toate cele 3 mall-uri din oraș au răspuns afirmativ, #firesc, urmând ca Direcția de Sănătate Publică și Primăria Tîrgu Mureș să efectueze toate pregătirile necesare pentru ca aceste centre să fie gata într-un timp cât mai scurt.
În ultimele zile, multe persoane au răspuns afirmativ propunerilor noastre de a se implica în campania de vaccinare, ceea ce este un lucru încurajator și o dovadă de normalitate.
Așa cred că trebuie să reacționăm cu toții în fața șansei de revenire la o viață obișnuită, fără amenințarea Covid-19.” – a declarat Mara Togănel, prefectul județului MUreș.

Mall-urile din Târgu Mureș vor găzdui centre de vaccinare.

Centrele din etapele 2 și 3 de vaccinare trebuie să fie cât…

Publicată de Mara Togănel pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

Publicitate