O femeie a fost înjunghiată de soț în biroul avocatului, unde pregăteau actele de divorț

O româncă de 27 de ani, a fost tăiată cu un cuțit soțul de care dorea să se despartă. Acesta se afla în biroul avocatului pentru a discuta despre actele de divorț, fiind atât ea cât și avocatul atacați cu cuțitul de către bărbatul de 35 de ani. 

Întâmplarea sângeroasă a avut loc în Itașia, lângă Bergamo. Românca se afla la avocatul ei pentru a discuta cu privire la niște acte legate de separarea acesteia de soțul ei, când a fost atacată și înjunghiată de bărbatul care a pătruns în forță în birou.

Femeia atacată nu a fost rănită grav, iar bărbatul de 35 de ani a fost imediat arestat.

Publicitate

Totul s-a petrecut în câteva momente. În dimineața zilei de vineri, 12 noiembrie, femeia se afla la avocatul ei pentru a primi ajutor cu privire la separarea de fostul ei partener. În timp ce avea loc întâlnirea cu avocatul, acesta a dat buzna în birou și s-a năpustit asupra femeii cu un cuțit, rănind-o la mână, informează stiridiaspora.ro.

Bărbatul și-a târât fosta parteneră afară, cu cuțitul la gât, în semn de amenințare.

Avocatul a încercat să o apere, dar și el a fost lovit de fostul partener al româncei, suferind câteva vânătăi. Bărbatul de 35 de ani și-a târât apoi fosta parteneră afară, cu cuțitul ținut la gâtul ei, în semn de amenințare.

Intervenția promptă a carabinierilor a salvat situația: la primirea apelului, patrula de soldați de la stația din Iseo s-a grăbit la fața locului și l-a găsit pe bărbat în fața biroului de avocatură, amenințându-și fosta iubită. Dezarmat și imobilizat, carabinierii l-au arestat pentru vătămare corporală gravă.

Publicitate