Un vehicul militar a lovit două mașini pe stradă! Pe turelă se afla manelistul Dani Mocanu! (VIDEO)

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un accident, astăzi, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla pe turela unui vehicul militar de epocă pe care îl închiriase pentru un videoclip.

Dani Mocanu a închiriat vehiculul militar de epocă, înmatriculat legal şi având dreptul de a circula pe străzile din România, pentru un videoclip al unei melodii pe care urmează să o lanseze pe YouTube şi care ar avea legătură cu războiul din Ucraina.

Publicitate

În timp ce se plimba cu această mașină pe o stradă din Vîlcea, șoferul autovehicului a lovit două mașini care erau parcate regulamentar.

Șoferul, care avea permis de conducere de Marea Britanie, a fost amendat, a transmis IPJ Vîlcea: „Un bărbat din Bujoreni a fost amendat de polițişti după ce miercuri după-amiază a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din centrul municipiului reședinţă”.

Polițiștii au ținut să mai precizeze că mașina în care se afla și Dani Mocanu nu este un vehicul militar ci unul de epocă, istoric, de colecție, fiind înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Publicitate