Nu e o casă bombardată din Ucraina. Așa trăiește o bătrână de 80 de ani în România! (VIDEO)

Asociaţia Povestea Mea, care se ocupă de ajutorarea persoanelor cu probleme sociale cât şi a animalelor abandonate în societate, a postat un clip video cu o bătrână de 80 de ani care trăiește într-o casă care oricând poate să cadă peste ea.

”Bunica Rina, trãieşte cu teama cã mâine va fi gãsitã sub dãrâmãturi!

Publicitate

Casa în care locuieşte s-a degradat complet iar cei aproape 80 ani nu îi mai permit sã mai ridice nici mãcar o sticlã de jos. Se mişcã greu şi problemele de sãnãtate devin tot mai accentuate.

I-am dus câteva plãsuţe cu mâncare, promiţãndu-i cã ne vom întoarce cât mai curând cu o soluţie pentru a ne asigura cã lunile sau anii rãmaşi din viaţã vor fi petrecuţi sub altã formã.

Pentru aceşti bunici ai nimãnui, încercãm sã gândim o soluţie prin ridicarea unui centru de zi sau a unei cãsuţe care sã devinã adãpost pentru cei întâlniţi. Vom pune piatra de temelie, gândindu-ne cã ne pot fi bunici!

Fãrã curent, cu un tavan picat, bunicuţa se îndurã sã-şi mai arunce privirea cu speranţa cã îi va deschide cineva poarta. Din pãcate, nu mai are cine! Fiul şi fiica au plecat de mult cãtre Cer. Dânsa aşteaptã acest moment cu braţele deschise, în schimb nu poate decide singurã clipa.

Sã îi întindem o mânã de ajutor, oferindu-i un acoperiş!
PayPal : https://paypal.me/povesteamea
REVOLUT: https://revolut.me/povesteamearo
REVOLUT:
Asociatia Povestea Mea
RON : RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC / SWIFT : BTRLRO22
Cu specificația : “Bunica Rina”
Deschis la Banca Transilvania” – este mesajul Asociației.

Publicitate