Un tânăr care s-a implicat în salvarea lui Alexandru a ajuns europarlamentar

Unul dintre tinerii care au fost alături de Alexandru și tatăl lui, în zilele în care se lupta să trăiască, în spitalul din Belgia, a fost ales europarlamentar.

Este vorba de Ramona Strugariu, candidat pe listele USR-PLUS și care după votul din 26 mai, a prins un mandat de europarlamentar.

Publicitate

Ramona, alături de alți români din comunitatea din Belgia, au fost alaturi de familia lui Alexandru, contribuind financiar și implicându-se personal ca tatăl lui Alexandru să aibă toate condițiile în zilele în care era alături de fiul său, la spitalul de arși din Charleroi.

Alături de ea au fost numeroși tineri care s-au implicat: Pavel Popescu, cel care a făcut posibil transferul acestuia la Charleroi, apoi Adina Clapa, Cornel Radu-Loghin, Petrescu Mădălin, Neagu Max, Adina Apostol și mulți alții.

Orașul Piatra-Neamt a trăit o emoție intensă în acele zile, toată lumea sperând că Alexandru să poată fi salvat. Din păcate, Alexandru nu a supraviețuit intervențiilor chirurgicale și a decedat câteva zile mai târziu.

Implicarea de atunci a Ramonei Strugariu și faptul că astăzi ea este europarlamentar, nu poate decât să ne dea speranța că va fi la fel de activă și hotărâtă pentru a rezolva problemele românilor din diaspora care nu sunt puține și nu sunt simple.

Îi dorim mult succes și îi mulțumim încă o dată pentru ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră!

 

Publicitate