Gelos că iubita îl înșeală, un bărbat l-a împușcat pe amantul femeii de trei ori, în abdomen!

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în Baia Mare. Un tânăr de 27 de ani a fost împușcat de trei ori, în abdomen.

Publicitate

Neoficial deocamdată totul ar fi pornit pe fondul geloziei. Între doi tineri, unul din Târgu Lăpuș, celălalt din Țara Chiparului, a izbucnit un scandal, s-au urmărit în trafic iar apoi unul dintre ei a scos un pistol și a tras trei focuri în abdomenul victimei, anunță vasiledale.ro.

Tânărul împușcat a supraviețuit și a fost dus la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Autorul a fost prins și este l asediul poliției la audieri.

Victima este un cunoscut tânăr din Târgu Lăpuș care se ocupă cu pregătirea de trasee tehnico-aplicative pentru admiterea în școlile de poliție, jandarmerie sau pompieri.

În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.

Conform surselor apropiate anchetei incidentul s-ar fi produs pe fondul geloziei autorului. Acesta ar fi aflat că iubita lui l-ar înșela. Bărbatul în vârstă de 30 de ani din satul Șurdești (comuna Șișești) care vineri seara s-ar fi întors din Anglia cu avionul.

La Cluj ar fi închiriat un autoturism Dacia Logan (înmatriculat în județul Bistrița Năsăud) cu care s-a deplasat în Baia Mare și ar fi mers direct la apartamentul unde locuia iubita lui, situat pe strada Păltinișului din Baia Mare.

Acolo i-ar fi surprins pe cei doi. A scos o armă de foc cu care a tras trei focuri în abdomenul tânărului de 25 de ani din Târgu Lăpuș Apoi ar fi încercat să își împuște și iubita. Doar că arma s-ar fi blocat.

Publicitate