Mario Iorgulescu, la 4 ani de când a omorât un om: ”Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit, în premieră, despre noaptea în care a provocat teribilul accident de circulație, care a curmat viața unui șofer. În plus, tânărul de 27 de ani susține că este bolnav și, în niciun caz, nu este un criminal, informează protv.ro.

Mario Iorgulescu a fost condamnat, în primă instanță, de Tribunalul București, pentru acuzațiile de omor și conducere sub influența băuturilor alcoolice și drogurilor, dar pedeapsa i-a fost contopită cu o mai veche condamnare, definitivă, pentru complicitate la lipsire ilegală de libertate. Iorgulescu Jr. susține că nu era sub influența drogurilor, când a urcat la volan.

Publicitate

Ovidiu Oanță: Acuzația de omor nu se justifică? Era doar de ucidere din culpă?

Mario Iorgulescu: „Nici măcar. Culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața… Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac defel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine”.

Ovidiu Oanță: N-ar fi în interesul tău să apari în fața judecătorului, poate chiar personal, să îți susții nevinovăția? În România?

Mario Iorgulescu: „Da. În România, niciodată. Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”.

Ovidiu Oanță: De ce nu o să faci o zi de pușcărie?

Mario Iorgulescu: „Pentru că sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am”.

Mario Iorgulescu a contestat deja sentința Tribunalului prin care a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare. Curtea de Apel București a fixat primul termen de judecată peste două luni.

Publicitate