Polițiștii au stat 3 ore până să intre în apartamentul unde tatăl criminal și-a ucis copilul de un an!

O crimă șocantă a avut loc în cursul zilei de ieri. Poliția a stat trei ore la ușa apartamentului în care un tată și-a ucis copilașul de un an, apoi s-a sinucis.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani și-a omorât copilul de numai un an, iar ulterior s-a sinucis.

Publicitate

În urmă cu o seară înainte de producerea crimei, bărbatul se certase cu fosta iubită prin mesaje. La un moment dat, acesta nu a mai răspuns la mesaje. Femeia s-a speriat și a alertat autoritățile.

Polițiștii au ajuns la ușa apartamentului, însă proprietarul, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, nu le-a permis să spargă uşa și au fost nevoiţi să îl aştepte să vină cu cheile.

Când a ajuns cu cheile, proprietarul a descoperit că uşa era încuiată pe interior, și abia atunci le-a dat voie poliţiştilor să spargă uşa.

„Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul care a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află și nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au trecut la verificarea domiciliului acestuia și a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locații neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violență și s-a luat legătura și cu propietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa și el la fața locului. Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia”, au explicat polițiștii.

După ce au spart ușa apartamentului, polițiștii au găsit copilul și adultul spânzurați. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale.

Criminalul şi-a manifestat supărarea că nu ar fi ştiut când a fost botezat copilul sau că un alt bărbat îl plimbă cu căruciorul pe fiul său.

„De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia (…)? Încă pot alege”, a scris bărbatul.

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutului acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu?

Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C. C.?

Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite.

Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş.

Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C., care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit ca să minţi?”,  a scris bărbatul în mesajul publicat online.

Întârzierea în intervenție aduce aminte de cazul Caracal, acolo unde, în iulie 2019, un bărbat de 57 de ani a sechestrat, violat și ucis două adolescente luate cu mașina la ocazie.

La acel moment, Alexandra, a reușit să sune la poliție și să dea detalii despre locul în care se afla. Însă, polițiștii au intrat pe proprietatea unde s-a produs crima abia după 19 ore de la primul apel la 112, în jurul orei 6.00.

sursa: puterea.ro

Publicitate