Gimnastele românce campioane, oprite în trafic la miezul nopții și ”amendate” cu flori (VIDEO)

România a încheiat duminică participarea în concursurile de senioare şi junioare de la Campionatul European de gimnastică feminină cu un bilanţ de 14 medalii, din care opt sunt de aur.

Larisa Iordache a obținut patru medalii, din care două de aur, după trei ani de pauză, iar Ana Bărbosu şase medalii de aur la junioare, record în istoria participărilor României la CE.

Publicitate

Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, în ”complicitate” cu poliția rutieră a organizat un filtru la miezul nopții, oprind mașinile gimnastelor campioane, la intrarea în Focșani, fiind ”amendate” cu buchete de flori.

E o mare onoare să le întâmpinăm, fie și în miez de noapte, pe gimnastele campioane europene, Ana Bărbosu și Iulia Trestianu, chiar la intrarea în Focșani! Ana a cucerit 6 medalii de aur, iar Iulia a câștigat aurul cu echipa României.

Felicitări campioanelor! Felicitări antrenorilor Daniela Trandafir și Cezar Stoica! Felicitări părinților! Flori pentru campioane din partea Consiliului Județean Vrancea și mulțumiri IPJ Vrancea pentru complicitate la realizarea acestei surprize nocturne.” – a declarat președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

Publicitate