A călcat cu mașina un bărbat apoi l-a așezat în pat, acasă, ca să pară că a murit natural

Caz incredibil în comuna Ostra, județul Suceava! Un bărbat a fost lovit de o mașină, iar șoferul l-a dus acasă și l-a așezat în pat, să pară că a decedat de moarte bună.

În urma investigațiilor desfăşurate de către polițiști, s-a stabilit faptul că decesul avea la origine leziunile suferite de acesta în urma unui accident rutier produs în seara zilei de 5 ianuarie 2021, autor fiind un tânăr de 21 de ani, informează ziardesuceava.ro.

În seara zilei de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce conducea autoutilitara Mercedes – Benz Vito pe raza localităţii Ostra, din cauza conducerii imprudente, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte şi în condiţii de drum în curbă la stânga, a acroşat lateral cu partea dreaptă a vehiculului pe pietonul Marcel R., care se deplasa sinuos pe marginea părţii carosabile, proiectându-l pe acostamentul din partea dreaptă, lângă parapetul de protecţie din beton.

După producerea impactului, L. Păpăruși a oprit autovehiculul, a coborât şi s-a îndreptat către victimă, moment în care a decis să şteargă urmele accidentului rutier şi să părăsească locul faptei, urcând pietonul în duba autoutilitarei şi transportându-l la domiciliul acestuia, unde l-a lăsat pe bărbat fără nici o supraveghere şi fără a solicita deplasarea unui echipaj medical pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare, precum şi fără a sesiza evenimentul în cauză organelor de poliţie, fapt ce a dus ulterior la decesul acestuia, cu intenţia clară de a-şi ascunde faptele şi de a induce în eroare organele de anchetă.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.