A dat dragostea intre primarii din judetul Neamț

Pentru a nu perturba viața aleșilor noștri și pentru a nu afecta psihologic comunitățile de care ei răspund, nu vom dezvălui numele și localitățile în care edilii își trăiesc frumoasele povesti de dragoste.

Sursele noastre spun că doi primari de la „munte” se iubesc cu alți doi primari de pe la „șes”. Dragoste mare, una din ele chiar cu năbădăi, amenințări și vizite inopinate ale unor rude din familie.

Publicitate

De-a lungul timpului, in cadrul numeroaselor drumuri pe la București, la sediile ministerelor sau la congresele de partid, aleșii își organizau plecarea astfel încât cu un mijloc de transport să meargă mai multi, pentru că drumul e lung și e păcat să nu fie o atmosferă frumoasa și antrenantă atât la dus cât și la întors.

Apoi dacă se mai rămânea și de pe o zi pe alta, era si mai bine. Și uite așa, se mai nășteau prietenii, amiciții, și de ce nu…iubiri sincere și nevinovate.

In fond, nu este nicio problemă dacă o primăriță dintr-o comună se iubește cu un primar din alta comună. Ba chiar din formațiuni politice diferite. Important este ca administrația să funcționeze la capacitate maximă iar rezultatele „schimbului de experiență” sa se regăsească în proiecte bune pentru comunitățile lor.

Deocamdată atât! In funcție de cum se aliniază planetele in perioada următoare, poate vom reveni.

Publicitate