A fost lansat device-ul care va înlocui telefoanele mobile: „Humane AI Pin” – VIDEO

Humane, start-up-ul fondat de către foștii angajați Apple, Imran Chaudhri și Bethany Bongiorno, a făcut pasul mult așteptat în domeniul hardware-ului cu inteligență artificială, lansând oficial dispozitivul Ai Pin.

Aceasta marchează o etapă semnificativă în evoluția tehnologiei și reprezintă o alternativă inovatoare la smartphone-uri.

Ai Pin, dispozitivul creat de Humane, are un design ingenios și poate fi prins magnetic pe haine. Prețul dispozitivului este de 699 de dolari, cu posibilitatea de a opta pentru un abonament lunar de 24 de dolari, care include date nelimitate și apeluri telefonice.

Compania a dezvăluit că va colabora cu T-Mobile pentru serviciul telefonic și cu Microsoft și OpenAI pentru tehnologia AI.

„Am stabilit un preț pe care îl considerăm accesibil și la îndemână, având în vedere tehnologia pe care o oferim. Întotdeauna vom căuta îmbunătățiri în reducerea costurilor”, a declarat Bethany Bongiorno, CEO-ul Humane, într-un interviu la Bloomberg TV.

Ai Pin are ca scop să devină în cele din urmă un înlocuitor al smartphone-ului. Dispozitivul nu are ecran, interacțiunea cu utilizatorii făcându-se prin voce, atingere, gesturi sau prin ținerea obiectelor în fața Ai Pin. Un element distinctiv este proiectorul laser încorporat care poate proiecta text pe mâna utilizatorului.

Fondatorii Humane, Chaudhri și Bongiorno, au fost inițiatorii unor proiecte de succes la Apple, având experiență vastă în designul ecranului iPhone-ului și dezvoltarea software-ului pentru iPhone, iPad și Mac. Echipa lor include și alți foști angajați Apple, precum directorul tehnic Patrick Gates.

Ai Pin a fost prezentat ca „întruchiparea viziunii de a integra inteligența artificială în țesătura vieții de zi cu zi, îmbunătățind capacitățile umane fără a le umbri”. Start-up-ul a strâns până în prezent 230 de milioane de dolari, având sprijin din partea unor investitori de prestigiu, precum Microsoft, cofondatorul OpenAI, Sam Altman, și Tiger Global Management.

Cu Ai Pin disponibil pentru comandă începând cu 16 noiembrie, entuziaștii tehnologiei au oportunitatea de a experimenta viitorul hardware-ului inteligent, iar Humane se află în centrul atenției pentru a revoluționa modul în care interacționăm cu tehnologia în viața de zi cu zi.

 

@stakeborgINLOCUITORUL TELEFONULUI MOBIL?

♬ sunet original – Stakeborg

Publicitate