A început mizeria electorală: Înscenare cu voluntari USR-PLUS, deghizaţi în homosexuali (VIDEO)

Filmări cu falşi voluntari USR PLUS, deghizaţi în homosexuali, au fost distribuite pe conturi asociate PSD. Alianţa USR PLUS condamnă înscenarea realizată de PSD, care promovează pe reţelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale şi îmbrăcate cu tricouri false USR-PLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari, scriu cei de la mediafax.ro.

Alianţa USR PLUS condamnă campania murdară a PSD şi cere instituţiilor statului să se sesizeze. Alianţa USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe reţelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale şi îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari.

Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR PLUS, iar acţiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii”, transmite Alianţa USR PLUS.

Alianţa USR PLUS cere instituţiilor statului să se sesizeze.

PSD face ce ştie el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure şi să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe reţelele de socializare de membri şi simpatizanţi ai PSD, inclusiv de către candidaţi şi consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, conchid liderii USR PLUS.

Un videoclip în care apar presupuşi militanţi ai USR-PLUS care poartă peruci de femei şi tricouri cu însemnele alianţei a fost distribuit joi noaptea pe Facebook.

Publicitate