A încercat să-și ia viața după ce a primit o factură de 700 lei la curent, iar veniturile sunt de 120 lei

Un bărbat din comuna gorjeană Turburea a încercat să îşi pună capăt zilelor, marți, după ce și-a văzut factura la energie electrică, în valoare de 700 de lei. Acesta a fost oprit la timp de soția sa, dar chiar și așa, a reușit să se rănească cu un cuțit, pe abdomen, potrivit Adevărul.

Acesta are 50 de ani și trăiește din ajutorul social de 120 de lei lunar. Familia sa are venituri totale de aproximativ 600-700 de lei lunar, care includ și alocațiile copiilor.. Bărbatul a avut un şoc în seara de marţi, 11 ianuarie, când a văzut factura la energie electrică şi a vrut să se sinucidă cu un cuţit.

El a fost oprit de soţia sa, care l-a ţinut de mână, dar, cu toate acestea, s-a înţepat în abdomen. Din fericire însă, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șocat, a luat un cuțit pe care şi l-a înfipt în torace, în partea dreaptă. Din fericire, soţia lui, care se afla în apropiere, a reuşit să oprească la timp gestul care i-ar fi putut fi fatal. Rana a fost una superficială.

„A căzut. Eu făceam baie la copil şi am auzit o bubuitură. M-am dus repede la bucătărie şi am văzut patru cuțite, două în mână şi două pe jos. I-am luat cuțitele şi am plecat în casă la copil. Este foarte greu. Noi am avut noroc cu domnul primar care ne-a ajutat. Nu cred că putem achita factura„, a povestit soţia bărbatului la Antena 3

„Aseară, în jurul orei 10, m-a sunat copilul lui la telefon, să vin repede că tatăl lui a vrut să se omoare, că sunt facturile prea mari. I-am spus să stea liniştiţi.

Aveam un centru de permanenţă în localitate. Am mers acolo şi am luat cu mine un cadru medical şi am mers la locuinţa bărbatului. Era în pat culcat. Era înţepat în abdomen în partea dreaptă. (…)”, a povestit primarul localităţii Turburea.

Edilul l-a găsit pe acesta, culcat în pat, „înțepat în abdomen, în partea dreaptă”. „Omul era disperat. Nu ştia cum să îşi plătească facturile“, a mai spus primarul.