A renunţat la şcoală la 16 ani, iar acum se laudă cu un salariu de 10.000 de lire sterline și conduce un S8!

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Tean, Staffordshire, a devenit un exemplu de succes pentru cei care aleg o cale diferită în viață.

Renunțând la școală la vârsta de doar 16 ani, Kurt Malpass, așa cum îl știe lumea acum, conduce un Audi S8 evaluat la 30.000 de lire sterline și își îmbunătățește stilul de viață cu un salariu impresionant de 10.000 de lire sterline pe lună, toate datorită pasiunii sale pentru zidărie.

Kurt și-a început călătoria în construcții în urma unui curs „pentru copiii care nu ascultă” organizat la școală la vârsta de 16 ani. Împotriva așteptărilor, a descoperit o pasiune pentru zidărie și și-a dezvoltat rapid abilitățile, obținând calificarea necesară. După ce a lucrat pentru o companie, a devenit independent la doar 19 ani, iar acum câștigă până la 800 de lire sterline pe zi.

Cu aceste venituri, Kurt și-a cumpărat prima casă cu trei dormitoare în valoare de 110.000 de lire sterline la vârsta de 19 ani și conduce acum un Audi S8 evaluat la 30.000 de lire sterline. Mândru de realizările sale, tânărul zidar recunoaște că a ales să urmeze pasiunea sa și că muncind din greu și ore în plus, a reușit să câștige bani în mod ușor.

Kurt Malpass spune că, deși mulți consideră munca în construcții ca fiind ușoară și plătită excesiv, este o abilitate care necesită pricepere și efort susținut. Cu toate acestea, el se simte norocos să își facă ceea ce iubește, descriind zidăria ca pe ceva terapeutic.

Cu ochii pironiți asupra viitorului, zidarul ambițios își dorește să strângă bani pentru a-și cumpăra un Lamborghini și are planuri de a investi în proprietăți pentru a-și asigura un al doilea venit stabil.

 

@kurtmalpass £500 a day bricklaying #Bricktok #Bricklaying #Bricklayer #wages #GCSEs #trade ♬ Somebody’s Watching Me – Sped Up – Rockwell

Publicitate