A visat mortul ”viu”, îngropat în urmă cu 4 zile și a mers să-l dezgroape!

Un incident șocant a avut loc într-un cimitir din Suceava, unde un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a săpat un mormânt și a deschis sicriul unei persoane înhumate cu doar câteva zile înainte.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, preotul din localitatea Corocăieşti a fost cel care a alertat autoritățile.

Publicitate

Conform declarațiilor polițiștilor, incidentul a avut loc în dimineața zilei de marți, când preotul paroh a fost contactat de familia defunctului, care a descoperit mormântul deschis și sicriul scos. Preotul a confirmat situația și a solicitat intervenția poliției prin intermediul serviciului de urgență 112.

Bărbatul din localitatea Stroieşti, care a fost identificat ca autor al acestei acțiuni macabre, și-a justificat gestul prin apartenența sa la un cult religios și prin faptul că ar fi visat persoana decedată, interpretând acest vis ca un semn că acesta ar fi încă în viață. În realitate, persoana decedată fusese înmormântată doar cu câteva zile înainte de incident.

În urma acestui incident șocant, polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte. Bărbatul a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru evaluare și tratament psihiatric.

Publicitate