Accident cumplit pe A1: două mașini au fost strivite între un TIR și o cisternă! – FOTO

Într-un accident grav care a avut loc luni dimineața, la aproximativ 17 kilometri de Capitală, doi șoferi și-au pierdut viața după ce două mașini au fost prinse între un tir și o cisternă.

ACTUALIZARE: Cinci persoane care se aflau într-un microbuz au murit în urma accidentului, au anunțat echipele de intervenție.

Inițial, nu era clar că vehiculul prins între cele două TIR-uri este un microbuz, deoarece acesta a fost aproape complet distrus în urma impactului, care a avut loc în jurul orei 8.14, din motive încă necunoscute.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Evenimentul tragic a cauzat și avarierea unei a cincea mașini, iar traficul în zonă a fost blocat complet.

Accidentul tragic a avut loc pe Autostrada A1 București-Pitești, iar autoritățile au fost alertate imediat cu privire la situație. La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, inclusiv pompieri din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ISU BIF, care au venit cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanțe SMURD și chiar un elicopter SMURD.

Cele două autoturisme au fost distruse complet, fiind prinse între ansamblurile auto ale unui tir și unei cisterne. Autoritățile au transmis că intervenția este extrem de dificilă din cauza stării grave a mașinilor implicate, care au fost strivite în urma impactului violent.

„Pompierii acționează pentru descarcerarea acestora și decopertează mașinile pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane implicate. Intervenția este foarte dificilă, deoarece autoturismele au fost strivite,” a transmis o sursă oficială.

Poliția a informat că traficul în zonă este blocat în totalitate și că se efectuează devieri pentru a preveni alte incidente. În plus față de cele două mașini implicate inițial, un al patrulea autovehicul a fost afectat în urma accidentului, suferind avarii semnificative.

La fața locului a fost mobilizat și un elicopter SMURD, pentru a acorda asistență medicală de urgență și pentru a transporta eventualele victime către spitalele din apropiere. Detaliile cu privire la identitatea victimelor nu au fost încă făcute publice, iar autoritățile desfășoară o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.