Accident groaznic! 5 bărbați decedați după un impact între două autoturisme

Accidentul a avut loc marți, 18 iunie, pe DN1, în apropiere de Comarnic, în județul Prahova. Cinci persoane au decedat, iar două au fost rănite, scrie Ziarul Incomod, care citează ISU Prahova.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, în accidentul care a avut în jurul orei 8.20 au fost implicate două mașini, în care se aflau șapte persoane.

Impactul a fost frontal. „Două persoane au fost declarate decedate, iar alte trei sunt în stop cardio-respirator”, a transmis, inițial, ISU Prahova, care solicitase, preventiv, un elicopter SMURD. Cei trei răniți aflați în stare gravă nu au răspuns, însă, manevrelor de resuscitare.

la puțin timp, ISU a confirmat faptul că cinci bărbați au fost declarați decedați, iar alte două persoane, o femeie și un bărbat, au fost rănite.

Pe lângă cei decedați, un bărbat și o femeie, au fost rănite ușor și au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. La fața locului au intervenit o mașină de stingere, trei de descarcerare, patru ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, de la ISU Prahova, și trei echipaje cu asistent și unul cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit Poliției, impactul s-a produs pe DN 1 la kilometrul 103, în direcție de mers spre Brașov. Traficul pe DN1 a fost deviat prin localitatea Breaza, potrivit Infotrafic.