Accient ciudat: O șină ruptă a străpuns podeaua tramvaiului și i-a intrat în picior unui călător

Incidentul s-a petrecut în această după-amiază, pe linia tramvaiului 19, în zona Nerva Traian din București. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost rănit la picior, potrivit Digi 24.

Un alt călător din tramvai a relatat pe Facebook accidentul neobișnuit, la care a fost martor. „Bară de fier ruptă fix într-un călător. Pasagerii asigură primul ajutor. Putea să fie mort. Nerva Traian, ora 13.00. Eram în tramvai și am simțit că se rupe.

A dat fix într-o șină ruptă. Se așteaptă ambulanța. Destul de grav omul”, a transmis Cosmin Nicolae, pe Facebook. Societatea de Transport București a postat pe Twitter că linia 19 este „blocată pe str. Nerva Traian, la plecarea din stația Papazoglu, pe sensul spre Complex Titan. Cauza: eveniment de circulație”.

Brîndușa Mariana Raeceanu, purtătorul de cuvânt al STB, a precizat pentru Libertatea că circulația tramvaielor din linia 19 este blocată pentru desfășurarea cercetărilor de către Brigada rutieră. În jurul orei 13:05, pe Str. Nerva Traian, în zona stației Papazoglu, sens Complex Titan, un obiect metalic desprins din ansamblul căii de rulare a intrat prin podeaua unui tramvai din linia 19 și a accidentat un călător la picior.

După finalizarea cercetărilor, echipele de intervenție STB SA vor acționa pentru remedierea defecțiunii, astfel încât tramvaiele din linia 19 să-și reia circulația.

Brîndușa Mariana Raeceanu: ”Ne cerem scuze pentru impedimentul creat. STB SA depune toate eforturile pentru ca în viitorul apropiat infrastructura existentă să fie una modernă, utilizabilă in condiții normale de către mijloacele de transport”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al STB.